Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică a recunoscut că ar face şi el pariul lui MM Stoica. Basarab Panduru a intervenit imediat: ”Eu spun că nu!” EXCLUSIV

Dică a recunoscut că ar face şi el pariul lui MM Stoica. Basarab Panduru a intervenit imediat: ”Eu spun că nu!” EXCLUSIV

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică şi Basarab Panduru au fost invitaţi speciali în studioul OrangeSport. Antrenorul de la FCSB a fost întrebat despre pariul lui MM Stoica.

MM Stoica a făcut un pariu în direct, luni, la OrangeSport, după ce FCSB a pierdut un nou meci în Superligă. Duminică seara, FCSB a suferit a treia înfrângere din acest campionat, după ce a fost învinsă de Universitatea Craiova, scor 1-2. Forma modestă a FCSB-ului din campionat a continuat şi la meciul cu Universitatea Craiova. 

Roş-albaştrii au fost răpuşi cu 2-1 de echipa pregătită de Mirel Rădoi. Nicolae Dică a pregătit mai multe schimbări faţă de meciul cu Anderlecht, iar marea surpriză a fost titularizarea lui Denis Haruţ (23 de ani) pe postul de închizător. Dică nu reuşeşte să redreseze echipa în campionat. FCSB nu câştigă puncte şi are meciuri grele cu echipe mult mai slab cotate.

Managerul general de la FCSB a făcut un pariu în direct la OrangeSport. El spunea că dacă campionatul ar fi început în acest moment, FCSB ar fi pe primul loc până la finalul sezonului regulat. 

Dică a fost întrenat despre acest pariu şi a spus că şi el este dispus să îl facă. După ce a auzit răspunsul antrenorului de la FCSB, Basarab Panduru a intervenit şi a spus că este greu de realizat acest lucru. 

”Da, aş face”, a spus Dică, la OrangeSport.  

”Eu spun că nu!” 

”Eu fac pariu cu tine că nu. Măcar aşa să îţi dau o sticlă de vin bună. Nu mi se pare uşor în momentul ăsta. La ce am văzut până acum. Eu spun că nu, dar vom vedea”, a spus Basarab Panduru, la OrangeSport. 

Afla mai multe despre: fcsb-dică-basarab panduru 

viewscnt
Articole similare