Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică anunţă o revenire în primul 11 al FCSB-ului pentru meciul cu Hermannstadt: "Sunt şanse 90% să-l vedem"

Dică anunţă o revenire în primul 11 al FCSB-ului pentru meciul cu Hermannstadt: "Sunt şanse 90% să-l vedem"

FCSB

Comentarii

Antrenorul echipei FCSB, Nicolae Dică, a anunţat că fundaşul Bogdan Planic s-a pregătit normal cu echipa înaintea partidei cu FC Hermannstadt, din etapa a zecea a Ligii 1, şi că sunt şanse mari să evolueze la Târgu Mureş.

"Planic s-a antrenat normal cu echipa, totul e OK, sper ca până duminică să nu apară ceva. Sunt şanse 90% să-l vedem în primul 11", a declarat Nicolae Dică, într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul FCSB-ului a precizat că ştie deja cum va arăta cuplul de fundaşi centrali la partida cu Hermannstadt.

"Eu m-am hotărât, veţi vedea mâine seară. Junior (n.r. - Morais) a fost fundaş central şi cu Sepsi şi acum cu Alba Iulia. Veţi vedea mâine seară dacă va juca el sau altul. Singurele variante sunt Morais şi Filip. Nedelcu a avut evoluţii bune pe poziţia lui de mijlocaş central, poziţia de bază. Acum am de ales între Junior Morais şi Filip", a adăugat Dică.

Nicolae Dică a vorbit şi despre jocul în sine stiri sportive: "Cei de la Sibiu au făcut o partidă bună cu CFR în ultima etapă, erau să şi câştige, sunt o echipă care pe faza defensivă se apără foarte bine. Joacă bine şi contraatacul. Trebuie să fim pregătiţi din toate punctele de vedere".

Meciul dintre FC Hermannstadt şi FCSB se vede în direct la Telekom Sport 1 şi live video pe site-ul nostru, duminică, de la 21:00.

 

Afla mai multe despre: dicaplanicrevenire 

viewscnt
Articole similare