You are here:

Dică despre cazul Alexandru Chipciu: ”Se pare că am avut dreptate. Mă bucur că s-au împăcat” EXCLUSIV

Dică despre cazul Alexandru Chipciu: ”Se pare că am avut dreptate. Mă bucur că s-au împăcat” EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

Nicolae Dică a vorbit în cadrul emisiunii Sport Report despre situaţia lui Alexandru Chipciu la CFR Cluj.

Alexandru Chipciu a fost exclus din lot pentru meciul cu Young Boys, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor, după ce a fost implicat într-un scandal cu un coleg, la începutul acestei săptămâni. Între timp, Şumudică l-a iertat pe Chipciu.

Fost antrenor la FCSB, Nicolae Dică, şi-a amintit că şi el a avut probleme cu fotbalistul care a cucerit trei titluri în Liga 1 la echipa lui Gigi Becali.

Totodată, Dică a mărturisit că este convins că Şumudică şi Chipciu se vor împăca. Aflat din nou în studioul Telekom Sport, secundul echipei naţionale a explicat:

”Se pare că am avut dreptate luni când am zis că o să-şi ceară scuze. Uite că la câteva zile, aşa s-a întâmplat. Îl cunosc bine pe Alex, am fost şi eu jucător, se întâmplă să ai anumite reacţii, apoi să-ţi pară rău. Se vede şi acum că îi pare rău, că a ieşit din antrenament. Important este ca Şumudică l-a înţeles. El a lucrat cu jucători cu personalitate şi se pot întâmpla aceste lucruri. Mă bucur pentru el, pentru că este un jucător important, care o poate ajuta pe CFR Cluj.

Şi eu poate l-aş aduce înapoi. Probabil că au avut o discuţie în care şi el a vrut să vină alături de antrenor şi să-şi ceară scuze. Şi ca jucător şi ca antrenor am întâlnit fotbalişti cu personalitate. Cred că pe Şumudică l-a deranjat că a ieşit din antrenament, iar acum Alex Chipciu a explicat de ce a ieşit. Este bine că s-a ajuns la un consens. Şi-a cerut scuze, niciodată nu este prea târziu” a spus Dică, la Telekom Sport.

Afla mai multe despre: nicolae dică 

viewscnt
Articole similare