Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică, dezlănţuit după ce a calificat-o pe FCSB în grupele Conference League: ”Sunt talismanul norocos al echipei!”

Dică, dezlănţuit după ce a calificat-o pe FCSB în grupele Conference League: ”Sunt talismanul norocos al echipei!”

FCSB

Comentarii

FCSB s-a calificat, joi, în grupele Conference League, trecând în play-off de echipa norvegiană Viking, scor 3-1 în manşa secundă, disputată în deplasare. În tur, scorul a fost 2-1 pentru Viking.

Edjouma a deschis scorul în minutul 2 pentru FCSB, lovitură de cap la centrarea lui Florinel Coman. În minutul 25 portarul, Târnovanu l-a agăţat în careu pe Karlsbakk şi Tripic a transformat penalti-ul acordat de arbitru.

Cordea a marcat cu un şut de la distanţă în minutul 53, iar în minutul 90+4 Radunovic a transformat un penalty, calificând echipa FCSB în grupele Conference League.

La finalul meciului, Dică a fost foarte mulţumit de jucătorii lui. El susţine că ar putea să fie talismanul norocos al echipei lui Gigi Becali. 

”Sunt talismanul norocos al echipei!”

”E unul dintre cele mai importante momente din cariera mea. Am mai reuşit în urmă cu patru ani să duc echipa în grupele Europa League şi chiar să ieşim.

Contează că am reuşit această calificare pentru aceşti băieţi minunaţi pe care îi antrenez, sunt mândru de ei. Îmi doream foarte mult pentru ei, sunt tineri şi aveau nevoie de calificare pentru moral. Au calităţi, îi văd zi de zi cum se antrenează şi sunt mândru că îi pot antrena.

Am început foarte bine jocul, am reuşit şi să marcăm. Am primit acel gol dintr-o greşeală, acel 11 metri, dar important e că în repriza a doua am schimbat jocul şi am marcat două goluri, dar şi să avem alte ocazii de a marca. Dezamăgirea de la pauză a fost că nu am marcat mai multe goluri. Vreau mai multă concentrare în faţa porţii.

Mi-au plăcut toţi jucătorii. Toţi au dat dovadă de atitudine bună. Îmi place acest grup, e din ce în ce mai puternic şi d-asta sunt mândru că pot să-i antrenez.

Da, Risto are sânge rece, e un jucător cu experienţă, el execută cel mai bine penalty-urile la noi. Era un moment important, în minutul 90, iar cu experienţa lui...

Dacă mă întrebai în timpul meciului, spuneam că nu sunt talismanului echipei, mă gândeam că doar mie mi se poate întâmpla să ratăm atât. Dar iată că sunt talisman. Sunt şi un norocos. Mă bucur că după atât timp am reuşit să ne calificăm.

Eu îmi doresc să ieşim din grupe, dar acum trebuie să ne axăm pe campionat, să punem mai mare preţ pe cest lucru. Obiectivul nostru principal este acum campionatul. 

Mie îmi place să joc cu echipe puternice, cu echipe care încearcă să joace fotbal, care îşi doresc să joace un fotbal ofensiv. Vreau să jucăm în grupe cu echipe cât mai bune, vreau ca oamenii să vină la meciuri şi să vadă echipe puternice.  

Da, îmi doresc transferuri. Mai vreau un atacant şi un fundaş central. Mi-aş dori. Sperăm să se întâmple. Dacă nu, voi merge în continuare cu cei pe care îi am la dispoziţie. Am jucat cu jucători de 2000, 2001, 2002, 2003 titulari. Îmi place să le dau încredere pentru că dau totul pentru echipă. Nu mă pot supăra pe ei când greşesc. Eu mă supăr când nu au reacţie, nu că nu dau un gol în vinclu", a spus Nicolae Dică, la Pro Arena. 

Afla mai multe despre: fcsb-dică-ciking 

viewscnt
Articole similare