Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică, discurs dur la adresa jucătorilor săi: "Nu am pus presiune, nu am avut ocazii, am suferit mult în defensivă"

Dică, discurs dur la adresa jucătorilor săi: "Nu am pus presiune, nu am avut ocazii, am suferit mult în defensivă"

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică, şi-a criticat jucătorii pentru evoluţia slabă din prima repriză a meciului de pe Arena Naţională, cu Sepsi Sfântu Gheorghe, în care oapeţii au avut mai multe ocazii de a marca.

"Nu am făcut un joc bun, mai ales în prima repriză. Nu am pus presiune, nu am avut ocazii, am suferit mult în defensivă. Au venit peste noi, şi-au creat ocazii, am pierdut mingi. Au avut mai multe ocazii decât noi. Nu sunt mulţumit deloc. N-am fost concentraţi, n-am avut atitudine şi am crezut că simpla noastră prezentă ne aduce automat victoria.

Am schimbat la pauză şi am început să dominăm, să ne creăm ocazii. Nu le-am mai dat nicio şansă să vină peste noi. A fost o repriză mult mai bună, am reuşit să şi marcăm. Dar vă spun că nu sunt deloc mulţumit de joc, doar că am câştigat acest meci.

Cristi Tănase n-a mai putut să joace, are o entorsă la gleznă, iar Bălaşa mi-a spus la pauză că îi e foarte rău... Am decis să-l bag pe Junior Morais pe teren, ca să-l trag pe Momcilovici în centru, lângă Planici, pentru că cei de la Sepsi ne puteau crea probleme", a spus Dică la finalul meciului.

Afla mai multe despre: dicafcsbsteauasepsidiscursjucatori 

viewscnt
Articole similare