Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică, discurs manifest după egalul cu FC U Craiova: ”Aşa trebuie să arate echipa mea!” Antrenorul îi cere transferuri lui Becali: ”Avem nevoie de jucători cu valoare”

Dică, discurs manifest după egalul cu FC U Craiova: ”Aşa trebuie să arate echipa mea!” Antrenorul îi cere transferuri lui Becali: ”Avem nevoie de jucători cu valoare”

FCSB

Comentarii

Echipele FCSB şi FC U Craiova 1948 au încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat duminică seara, pe Arena Naţională, în cadrul etapei a treia din Superligă

FCSB a deschis scorul pe Arena Naţională, printr-un jucător abia intrat pe teren, Joonas Tamm, care a înscris cu un şut din careu, în minutul 47. Zece minute mai târziu, Dawa l-a călcat pe Andre Duarte în careu, iar arbitrul Adrian Cojocaru a acordat penalti după consultarea VAR. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Compagno.

La finalul meciului, Dică a fost mulţumit doar de ce a văzut în repriza secundă la echipa lui, totuşi, el are mare încredere în fotbaliştii săi. Noul antrenor de la FCSB spune că mai are nevoie de jucători şi a dezvăluit că Gigi Becali este dispus să mai aducă fotbalişti. 

”Aşa trebuie să arate echipă mea!”

”Nu am reuşit să punem presiune pe adversar. Ne-am creat foarte puţine ocazii de gol. În schimb, în repriza a doua am reuşit la pauză să îi fac să înţeleagă că trebuie să facem altceva. Am intrat pe teren a doua repriză foarte bine, am avut ocazii de a marca. 

Aş vrea să remarc că echipa mea trebuie să arate ca în ultimele 15 minute, când am pus presiune pe adversar. Aşa vreau să fie echipa mea. Chiar dacă noi am jucat din 3 în 3 zile, am arătat ca o echipă care este pregătită şi care poate să ducă din 3 în 3 zile. 

Nu este aşa uşor să reglezi lucrurile într-un timp foarte scurt. Dar pentru mine, este importantă echipa. Într-o săptămână de când am venit, am avut reacţie şi ceea ce îmi doresc eu am arătat în a doua repriză.

Da, sunt foarte optimist pentru meciul de miercuri. Echipa mea în a doua repriză a arătat bine. Sunt foarte optimist. Am încredere în băieţi şi cred că putem face lucruri frumoase. Îl aşteptăm şi pe Miculescu şi pe alţi jucători, pentru că avem nevoie de jucători de valoare de la mijlocul terenului în sus. Avem nevoie de dubluri pe posturi. Şi patronul îşi doreşte să mai aducem jucători. Sperăm să îi aducem cât mai repede”, a spus Nică, la finalul partidei. 

Târnovanu a fost desemnat omul meciului, iar fotbalistul are încredere că echipa poate urca pe primele locuri din Superligă. 

”Este mai puţin important că am fost omul meciului. Ne pare rău pentru că am început bine a doua repriză. Îmi pare rău că a venit acel penalty şi ne-au egalat. Ar trebui să fim mai inspiraţi în faţă. Am avut un început foarte slab. Gol primit în fiecare meci. În seara asta a fost un penalty. Trebuie să începem să câştigăm, să ne calificăm în Conference şi să câştigăm în campionat.

Încă nu avem prea multe meciuri împreună, dar cu timpul vom face treabă bună împreună. Trebuie să câştigăm miercuri. Am avut un început rău, dar meciul trecut a fost o schimbare.

Trebuie să începem să câştigăm neapărat. Toate meciurile sunt importante. Sunt doar trei meciuri. Sunt sigur că vom urca unde ne este locul”, a declarat Ştefan Târnovanu la finalul meciului. 

Afla mai multe despre: fcsb-dică-fc u craiova 

viewscnt
Articole similare