Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică: "E foarte bun, dar joacă la contracandidata noastră!" FCSB vizează doi portari pentru înlocuirea lui Niţă

Dică: "E foarte bun, dar joacă la contracandidata noastră!" FCSB vizează doi portari pentru înlocuirea lui Niţă

FCSB

Comentarii

FCSB s-a despărţit de titularul postului de portar, iar roş-albaştrii încearcă acum să-i găsească un înlocuitor lui Florin Niţă.

Patronul FCSB a anunţat încă din momentul în care a primit oferta pentru Niţă că şi-ar dori să-l readucă la FCSB pe Giedrius Arlauskis, care a devenit campion cu gruparea roş-albastră în 2015.

Există însă un impediment major în realizarea mutării: Arlauskis joacă acum la CFR Cluj, echipă aflată în cursa pentru titlu chiar cu FCSB.

Nicolae Dică a lăsat să se înţeleagă că şi el şi-ar dori să lucreze din nou cu Arlakuskis, dar spune că preferă să nu comenteze mai mult despre lituanian, din respect pentru CFR Cluj. Dică a precizat că FCSB vizează doi portari "de valoare" pentru înlocuirea lui Niţă, fără însă să confirme dacă cei doi sunt Plamen Iliev (Astra) şi Giedrius Arlauskis (CFR Cluj).

"Am lucrat cu Arlauskis în perioada în care am fost la Staeua cu Costel Gâlcă. Este un portar de valoare, care ne-a ajutat foarte mult atunci să câştigăm campionatul. A avut meciuri foarte bune şi în Europa. Nu pot însă să comentez mai mult pentru că e sub contract cu CFR Cluj, contracandidata noastră la titlu şi nu vreau să intru în vreo polemică.

Sunt două opţiuni pe care le avem. Dacă vom reuşi să aducem unul dintre ei, foarte bine. Dacă nu, vom rămâne cu portarii pe care îi avem. Nu pot să spun (n.r. dacă Iliev e o variantă). Dacă a spus patronul, ok (n.r. râzând)"
, a declarat Dică într-o conferinţă de presă.

Afla mai multe despre: dicafcsbtransferportar 

viewscnt
Articole similare