Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică, încântat după ce a aflat că Gigi Becali îl doreşte pe Bauza: ”Îmi plăcea de când era în Liga 2!”

Dică, încântat după ce a aflat că Gigi Becali îl doreşte pe Bauza: ”Îmi plăcea de când era în Liga 2!”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a recunoscut că este interesat de Juan Bauza.

După transferul lui Florin Tănase în Emiratele Arabe Unite, Gigi Becali a plătit 1.7 milioane de euro pentru David Miculescu şi poate scoate până la 250.000 de euro pentru Bogdan Rusu. Gigi Becali i-a prezentat pe amândoi luni, într-o conferinţă de presă, şi a anunţat următoarea ţintă: ”Mai e un mijlocaş bun care-mi place, dar să vedem. E un mijlocaş care-mi place şi să vedem”.

Ulterior, patronul a recunoscut că ar fi interesat de Juan Bauza, mijlocaşul argentinian al celor de la FC U Craiova 1948. În cadrul unei conferinţe de presă, Dică a fost întrebat despre fotbalist. Antrenorul FCSB-ului a recunoscut că îl place pe jucător încă de pe vremea când Bauza evolua în Liga 2. 

”Da, îmi plăcea de când era în Liga 2. Mi-a plăcut şi la Craiova, a avut nişte accidentări anul trecut, dar dacă vă fi sănătos va fi un jucător important în campionatul României.

Ar putea, dar nu ştiu (n.r. să fie important la FCSB). Este greu să aducem jucători de la Craiova, pentru că ştiţi bine că domnul Mititelu investeşte mulţi bani, îşi doreşte să facă performanţă şi îşi doreşte să prindă grupele europene, din câte ştiu eu”, a declarat Dică. 

Probleme mari pentru Marius Croitoru. Juan Bauza s-a rupt în meciul cu FCSB. Cât va fi indisponibil decarul oltenilor

Jucătorul echipei FC Universitatea Craiova, Juan Bauza, a suferit o fractură la unul dintre degetele de la piciorul drept la meciul cu FCSB, scor 1-1, din Superligă.

FCSB şi FC U Craiova 1948 au încheiat la egalitate, scor 1-1 (0-0), meciul disputat duminică seara, pe Arena Naţională, în cadrul etapei a treia din Superligă. FCSB a deschis scorul pe Arena Naţională, printr-un jucător abia intrat pe teren, Joonas Tamm, care a înscris cu un şut din careu, în minutul 47.

Zece minute mai târziu, Dawa l-a călcat pe Andre Duarte în careu, iar arbitrul Adrian Cojocaru a acordat penalty după consultarea VAR. Lovitura de pedeapsă a fost transformată de Compagno.

Bauza va fi indisponibil pentru următoarele 45 zile, a anunţat clubul craiovean. Bauza a fost înlocuit în minutul 90 al meciului de pe Arena Naţională cu Grigore. 

Afla mai multe despre: fcsb-dică-bauza 

viewscnt
Articole similare