You are here:

Dică şi-a pus clauză anti-demitere: ”Suma nu e nici mică, nici mare!” De ce crede că va avea mai puţini contestatari

Dică şi-a pus clauză anti-demitere: ”Suma nu e nici mică, nici mare!” De ce crede că va avea mai puţini contestatari

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică spune că respectă dorinţa patronului de a folosi jucători tineri, deoarece clubul trebuie să se autofinanţeze. Antrenorul FCSB-ului a explicat şi care este situaţuia sa la club, după un sezon în care n-a reuşit să ia titlul.

Faţă de alţi ani, FCSB n-a excelat în această vară pe piaţa transferurilor. În schimb, Gigi Becali a ales să se despartă de Budescu pentru a-i face loc unui jucător tânăr, cel mai probabil lui Florinel Coman. Dică nu este deranjat de această strategie: ”Patronul clubului îşi doreşte să câştige de pe urma acestei echipe. Atât timp cât se plătesc sume mari pe jucători, ei trebuie să şi joace. Sunt jucători în acest lot care în scurt timp vor putea fi vânduţi pe bani mulţi”.

Nicolae Dică a rămas la FCSB, deşi a ratat titlul în sezonul trecut. Fostul atacant spune că nu se teme că va fi dat afară în cazul în care FCSB ar avea un început greoi de sezon. În plus, şi-a pus în contract şi o clauză pentru cazul în care va fi demis:

”De când am venit la Steaua sunt favorit să fiu demis din primele etape. M-am obişnuit. Am o clauză în contract. Clubul, dacă mă demite, trebuie să achite o sumă de bani. Nu e nici mică, nici mare, e ok. Nu se pune problema de bani la mine. Am pus-o doar ca să fie pusă. Aşa am avut şi la FC Argeş, chiar dacă eram în Liga a 3-a. Scaunul mi-l asigur doar dacă am rezultate, dacă nu am rezultate...

Eu sper să avem rezultate bune şi să nu-i mai dăm prilejul patronului să critice echipa. La Steaua nu e niciodată uşor. Un antrenor cu mare experienţă, care a fost pe la Steaua, mi-a zis că aici e de cinci ori mai greu decât în altă parte. Îi dau dreptate. Acum voi avea mai puţini contestatari odată cu obţinerea licenţei PRO”, a mai spus Dică.

 

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbliga 1gigi becali 

viewscnt
Articole similare