You are here:

Dică şi-a scos jucătorii la maternitate. Tavi Popescu şi Miculescu, surpriză pentru asistentele din Arad

Dică şi-a scos jucătorii la maternitate. Tavi Popescu şi Miculescu, surpriză pentru asistentele din Aradgalerie foto

FCSB

Comentarii

Înaintea meciului cu UTA, din grupele Cupei României, FCSB le-a pregătit o surpriză asistentelor Maternităţii din Arad şi le-a făcut o scurtă vizită.

"Roş-albaştrii, în vizită la Maternitatea din Arad!

FCSB a răspuns invitaţiei Asociaţiei Cetatea Voluntarilor Arad de a vizita Secţia de Terapie Intensivă Neonatală Arad, cei care au călcat pragul maternităţii fiind antrenorul Nicolae Dică şi jucătorii Octavian Popescu şi David Miculescu.

Aceştia au vizitat întreaga Secţie de Neonatologie, care a fost reabilitată în totalitate de Asociaţie, urmând ca şi cealaltă parte a spitalului să fie modernizată.

Pentru a sprijini demersurile celor de la Cetatea Voluntarilor Arad este suficient să trimiteţi un SMS cu textul DRAG la numărul 8864. Asociaţia a reuşit, până în prezent, să modernizeze 7 secţii de pediatrie în judeţul Arad. De asemenea, în ceea ce priveşte zona de educaţie, a contribuit decisiv la finalizarea a 9 grădiniţe, 3 creşe şi o şcoală.

Clubul nostru le mulţumeşte pentru invitaţie şi îi asigură de tot sprijinul pe cei de la Cetatea Voluntarilor Arad!" , se arată pe pagina oficială de Facebook a FCSB-ului.

UTA - FCSB se joacă miercuri, de la ora 21:00, în direct la Orange Sport 1, iar cele mai importante faze vor fi LIVE VIDEO pe orangesport.ro.

Afla mai multe despre: fcsb 

viewscnt
Articole similare