Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică, stresat de marele derby: "Dorm foarte puţin, dar ştiu cum va juca domnul Miriuţă"

Dică, stresat de marele derby: "Dorm foarte puţin, dar ştiu cum va juca domnul Miriuţă"

Fotbal intern

Comentarii

Nicolae Dică, antrenorul FCSB, a susţinut conferinţa de presă premergătoare jocului cu Dinamo. Acesta a recunoscut că nu are prea mult timp la dispoziţie pentru a dormi înaintea unui astfel de meci.

"În mare, ştiu cum va juca domnul Miriuţă. Am urmărit meciurile echipei sale. Este un meci foarte important pentru mine. Am trăit numeroase astfel de partide ca jucător. Acum sunt nerăbdător să debutez şi ca antrenor. Vrem să câştigăm în primul rând pentru a ţine aproape de CFR Cluj. Ştiţi foarte bine că au patru puncte în faţa noastră.

Vom ţine cont că jucăm din trei în trei zile. Sută la sută, pentru meciul cu Lugano vom efectua schimbări în echipă. Important pentru noi este să câştigăm campionatul, dar şi Europa League este importantă. Dorm foarte puţin înaintea unui astfel de meci, e adevărat.

Am văzut meciul lor de la Craiova şi pe cel de la Timişoara. Nu au jucat bine în repriza a doua în niciunul dintre aceste jocuri. Totuşi, acum nu mai contează" - a spus Nicolae Dică la conferinţa de presă. 

FCSB - Dinamo se joacă duminică seara, de la ora 20:30, în direct la Telekom Sport 1 şi live cu faze VIDEO pe www.telekomsport.ro. 

 

Afla mai multe despre: dinamofcsbsteauanicolae dicaconferinta de presa 

viewscnt
Articole similare