Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dică, susţinut de foştii colegi! Goian: "Are nevoie de răbdare!" Cum poate fi "salvat" Denis Alibec

Dică, susţinut de foştii colegi! Goian: "Are nevoie de răbdare!" Cum poate fi "salvat" Denis Alibec

Superliga

Comentarii

Foştii colegi din echipa UEFAntastică a Stelei sunt alături de Nicolae Dică, după ce tenicianul a ratat titlul cu FCSB.

Într-un interviu acordat Telekom Sport, Dorin Goian s-a declarat convins că Dică are puterea să câştige titlul cu FCSB în sezonul următor, dar speră ca fostul atacant să aibă parte de mai multă răbdare din partea conducerii.

"FCSB îşi propune campionatul an de an, iar lumea e supărată atunci când termini pe locul 2. Trebuie să o ia de la capăt, să facă o completare a lotului, să vadă care jucători nu au dat randamentul dorit şi atunci n-au altă variantă decât să-şi propună câştigarea titlului anul viitor şi să îndrepte lucrurile făcute greşit în acest sezon.

Îmi pare rău că Dică n-a reuşit să câştige titlul anul ăsta. Îi doresc multă baftă sezonul viitor, mai multă inspiraţie, pentru că e clar că ai nevoie de inspiraţie ca antrenor, mai ales în momentele cheie.

Sunt sigur că o va face, dar e nevoie de răbdare. Ştim prea bine că la FCSB răbdarea este un lucru de care nu ai parte, dar sper să facă o pregătire bună, să înceapă bine campionatul viitor şi atunci să rămână cu şanse reale la câştigarea titlului
", a declarat Goian pentru Telekom Sport.

"Goe" a vorbit şi despre situaţia lui Denis Alibec şi a precizat că nu e obligatoriu ca experienţa atacantului la FCSB să se încheie în această vară. Goian crede că Alibec poate fi adus pe drumul cel bun, dar totul depinde de atitudinea atacanului.

"Dacă eu aş fi antrenor şi se antreneaza bine, şi as vedea o schimbare din acest punct de vedere din partea lui, să joace pentru echipă şi să îi respecte ceea ce îi cere antrenorul, normal (n.r. l-ar păstra pe Alibec), pentru că este un juc de mare calitate.

Dar au fost multe cazuri în care această calitate a jucătorului nu a fost de ajuns şi atunci a clacat şi a rămas la un anumit nivel
", a mai spus Goian.


 

Afla mai multe despre: dicadorin goianalibecfcsb 

viewscnt
Articole similare