You are here:

Dică trece peste cuvântul lui Becali: „I-am spus patronului că asta vreau să fac”. Cine îl va înlocui pe Budescu

Dică trece peste cuvântul lui Becali: „I-am spus patronului că asta vreau să fac”. Cine îl va înlocui pe Budescu

FCSB

Comentarii

Nicolae Dică a susţinut conferinţa de presă premergătoare meciului cu Astra, din prima etapă a Ligii 1 Betano. Partida are loc mâine, de la ora 21:00, şi va fi transmisă în direct la Telekom Sport.

Antrenorul a spus că în acest moment prioritară este accederea în grupele Europa League. Totodată, Dică l-a anunţat pe Becali că va continua să-l folosească pe Nedelcu în postura de fundaş central dacă situaţia îi va cere. 

„Între titlu şi grupele Europa League le-aş alege pe amândouă. Primul obiectiv pe care vreau să-l îndeplinim este accederea în grupele Europa League. Budescu era foarte important pentru noi, ieşea la rampă în momentele grele, dar Steaua a mers în continuare şi fără alţi jucători buni. Am încredere în jucătorii pe care îi antrenez în acest moment.

Echipele din România trăiesc din banii obţinuţi în Europa. Trebuie să ne calificăm în grupe pentru a ne asigura bugetul pentru acest sezon. Nu vreau să vorbesc despre Alibec, am vorbit de atâtea ori până acum. Poziţia lui Nedelcu e de mijlocaş central, acolo îi place să joace, dar eu i-am zis patronului că vreau să-l utilizez şi fundaş central. În funcţie de momentele jocului. 

Astra chiar dacă a pierdut jucători în această perioadă, a adus alţi fotbalişti cu experienţă. Consider că e un adversar foarte puternic pentru noi. Am văzut meciurile lui Rudar, însă acum ne gândim la duelul cu Astra. Vreau să fim mai uniţi decât anul trecut. Doar împreună putem avea rezultate bune.

În acest moment am schimbat sistemul şi nu mai jucăm cu acel număr 10 în spatele atacantului. Avem în continuare jucători buni, Man, Tănase.. Îl aştept şi pe Florinel Coman. Îl avem şi pe Moruţan. Avem jucători care să-l înlocuiască pe Budi” - a spus Nicolae Dică. 

Afla mai multe despre: nicolae dicafcsbliga 1 

viewscnt
Articole similare