Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Didier Deschamps ştie cum îl poate opri Franţa pe Lionel Messi în finala Cupei Mondiale: ”Va fi mult mai dificil de marcat!”

Didier Deschamps ştie cum îl poate opri Franţa pe Lionel Messi în finala Cupei Mondiale: ”Va fi mult mai dificil de marcat!”

Cupa Mondială

Comentarii

Didier Deschamps, selecţionerul Franţei, a vorbit despre partida pe care o va juca echipa lui în finala Cupei Mondiale, contra Argentinei. El a fost întrebat despre Lionel Messi, jucător care a strălucit la turneul din Qatar.

Reprezentativa Franţei, campioana mondială en-titre, s-a calificat în finala Cupei Mondiale din Qatar, după ce a trecut, miercuri, de selecţionata Marocului, scor 2-0.

Duminică, va avea loc cel mai important meci al anului. Franţa şi Argentina se vor întâlni în finala Campionatului Mondial. Meciul are mai multe mize. Lionel Messi poate să îşi încununeze cariera cu un titlu mondial, fiind singurul trofeu important care îi lipseşte din vitrină. 

De asemenea, Mbappe poate să scrie istorie şi să câştige două Cupe Mondiale la doar 23 de ani, având posibilitatea să mai partice la cel puţin la două Cupe Mondiale. 

Didier Deschamps a vorbit despre Messi, omul care îi poate pune mari probleme Franţei. Antrenorul susţine că în acest an va fi mai dificil să îl marcheze pe Messi, deoarece va evolua pe postul de playmaker. 

”Va fi mult mai dificil de marcat!”

”Ne-am mai întâlnit cu Messi, vă amintiţi? (n.r.  - în 2018) Ne vom gândi la asta. Inevitabil, trebuie să ne luăm măsuri de precauţie pentru a-i limita influenţa.

În urmă cu patru ani, ne aşteptam ca el să joace mai mult pe dreapta şi a jucat atacant central. Acum este playmaker, are mai multă libertate, va fi mult mai dificil de marcat. Asta în cazul în care nu e bolnav, nu ştim (n.r. - râde). Nu îi doresc asta, desigur”, a spus Didier Deschamps.

Afla mai multe despre: didier deschamps-lionel messi-franţa 

viewscnt
Articole similare