Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Diego Costa pleacă de la Atletico Madrid! Un atacant de clasă mondială vine la Madrid să facă echipă cu Luis Suarez

Diego Costa pleacă de la Atletico Madrid! Un atacant de clasă mondială vine la Madrid să facă echipă cu Luis Suarez

La Liga

Comentarii

Diego Costa (31 de ani) are şanse foarte mari să plece de la Atletico Madrid până la finalul perioadei de mercato. În locul său, Diego Simeone urmează să primească un atacant de clasă mondială care ar urma să formeze un parteneriat alături de Luis Suarez, proaspăt transferat de la Barcelona.

Diego Costa este pe lista lui Paris Saint-Germain şi poate ajunge la clubul francez, notează Super Deporte. 

Înainte de acest transfer, PSG trebuie să renunţe la mai mulţi jucători pentru a nu încălca regulile de fair-play financiar. Astfel, mai mulţi fotbalişti care nu sunt pe placul lui Thomas Tuchel urmează să fie vânduţi de PSG în următoarele zile. 

Jorge Mendes, impresarul lui Diego Costa, încearcă de ceva timp să îi găsească o echipă atacantului, iar PSG pare cea mai bună variantă. Chiar dacă în ofensiva parizienilor sunt starurile Neymar şi Mbappe, pe poziţia de atacant central, francezii îi au doar pe Mauro Icardi şi Kalimuendo. 


Edinson Cavani la Atletico Madrid, lângă Luis Suarez

În locul lui Diego Costa, Atletico Madrid urmează să îl aducă pe Edinson Cavani. Atacantul uruguyuan s-a despărţit de PSG în luna mai şi încă nu a semnat cu nicio altă echipă. A existat interes din partea celor de la Benfica, însă cerinţele financiare ale lui Cavani nu au fost pe placul portughezilor. 

Atletico l-a dorit pe Cavani şi în iarnă, însă în acel moment nu s-a înţeles cu PSG asupra unei sume de transfer. 

Afla mai multe despre: diego costaatletico madridcavani 

viewscnt
Articole similare