Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Diego, Ronaldo spune că e cel mai bun jucător din istorie!" VIDEO | Răspunsul genial dat de Maradona: "Asta să-i transmiteţi"

"Diego, Ronaldo spune că e cel mai bun jucător din istorie!" VIDEO | Răspunsul genial dat de Maradona: "Asta să-i transmiteţi"
Comentarii

Cine este cel mai bun fotbalist din istorie? O întrebare la care microbiştii de pretutindeni au încercat să găsească un răspuns, fără să ajungă la o concluzie clară.

După decenii în care părerile au fost împărţite între Pele şi Maradona, trăim epoca în care Lionel Messi şi Cristiano Ronaldo sunt cei care îi pun în opoziţie pe fani.

Cristiano Ronaldo a oferit răspunsul său după ce a câştigat al cincilea Balon de Aur din carieră: ""Nu văd pe nimeni mai bun decât mine. Niciun jucător nu face lucruri pe care eu nu le pot face, dar văd destui care nu pot face ce fac eu. Nu există niciun jucător mai complet decât mine. Sunt cel mai bun jucător din istorie - în momentele mele bune şi în cele rele!"

Reporterii l-au întrebat pe Diego Armando Maradona ce părere are despre spusele lui CR7, iar fostul lider al naţionalei Argentinei a oferit un răspuns pe măsură.



Reporter: "Cristiano Ronaldo spune că e cel mai bun din istorie!"

Maradona, râzând: "Spuneţi-i să nu se mai prostească!"

Reporter: "Dacă el e cel mai bun din istorie, tu ce eşti?!"

Maradona: "De aceea îi transmit să nu se mai prostească"

Reporter: "Pentru tine cine e cel mai bun din istorie?"

Maradona: "Pentru mine, aş spune că poate fi Alfredo Di Stefano, Cruyff, Messi. Ei sunt cei mai buni pe care i-am văzut jucând!"
 

Afla mai multe despre: cristiano ronaldomaradonavideocel mai bun din istorie 

viewscnt
Articole similare