Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Diego Simeone a reacţionat după ce fanii lui Manchester United au aruncat cu obiecte în el! ”Nici nu mi-am dat seama!”

Diego Simeone a reacţionat după ce fanii lui Manchester United au aruncat cu obiecte în el! ”Nici nu mi-am dat seama!”
Comentarii

Diego Simeone a fugit spre vestiare într-o ploaie de obiecte aruncate de fanii lui Manchester United, marţi seară, la finalul meciului în urma căruia echipa spaniolă s-a calificat în sferturile Ligii Camponilor.

Manchester United ar putea face obiectul unei anchete a UEFA, notează L’Equipe, după ce suporterii au aruncat cu pahare cu bere către Simeone. Incidentul ar putea figura în raportul arbitrului, ceea ce ar însemna că UEFA poate deschide o anchetă şi că United riscă sancţiuni.

La finalul meciului, Diego Simeone a fost întrebat despre incidentul respectiv, iar el s-a abţinut din a face declaraţii, care ar fi putut să agite şi mai rău spiritele. 

”Nici nu mi-am dat seama!”

”Nici nu mi-am dat seama (n.r. că aruncă obiecte înspre el). La ieşirea de pe teren, am alergat, pentru că eram fericit şi îmi place să sărbătoresc în vestiar. Aşa că nu ştiu ce s-a întâmplat. Eu mă gândeam doar să ajung în vestiar, eram foarte fericit”, a declarat Diego Simeone. 

Atletico Madrid s-a calificat în sferturile de finală ale Ligii Campionilor, eliminând-o în optimi pe Manchester United, scor 1-1 în tur şi scor 1-0 în retur.

Afla mai multe despre: ucl-simeone-atletico-united 

viewscnt
Articole similare