Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dilema lui MM Stoica în legătură cu Karim Benzema: ”De ce nu merge la ”vraciul” Marijana? Sánchez e mereu pe acolo” | EXCLUSIV

Dilema lui MM Stoica în legătură cu Karim Benzema: ”De ce nu merge la ”vraciul” Marijana? Sánchez e mereu pe acolo” | EXCLUSIV
Comentarii

Atacantul Karim Benzema s-a accidentat la piciorul stâng şi a devenit indisponibil pentru Cupa Mondială!

Dilema lui MM Stoica în legătură cu Karim Benzem: ”De ce nu merge la ”vraciul” Marijana? Sánchez e mereu pe acolo” | EXCLUSIV 

Câştigătorul Balonului de Aur, Karim Benzema, în vârstă de 34 de ani, a fost supus unui RMN la Doha.

Starul lui Real Madrid a fost lovit la coapsă în timpul antrenamentului de sâmbătă, iar după ce au fost făcute mai multe investigaţii, s-a constatat că atacantul va fi indisponibil 3 săptămâni. 

Este al cincilea nume mare din echipa Franţei care nu ar putea evolua la Cupa Mondială 2022 din cauza accidentărilor, după Paul Pogba, N’Golo Kante, Presnel Kimpembe şi Christopher Nkunku.

MM Stoica, managerul general de la FCSB, nu înţelege de ce Karim Benzema nu a apelat la ”vraciul” fotbaliştilor celebri: Marijana Kovacevic. Marijana Kovacevic, sârboaica în vârstă de 49 de ani , este cel mai eficient şi, în acelaşi timp, controversat terapeut din fotbalul mondial. Mulţi jucători importanţi au preferat să se trateze la ea. 

  • „Vraciul” fotbaliştilor celebri l-a pus pe picioare pe Florinel Coman într-un timp record, deşi medicii i-au transmis lui „Mbappe de România” că va sta pe bară între 5 şi 6 săptămâni.

”Benzema dacă are leziune musculară, nu înţeleg, de ce nu merge la Marijana? De ce nu se duc acolo şi nu se fac bine? De ce sa nu îi dea voie clubul? Sánchez era acolo mereu, am avut noi jucători care s-au întâlnit cu el”, a declarat MM Stoica. 

Panduru a replicat: ”De ce nu merge la Marijana? Că nu il lasă clubul probabil. Nu înseamnă că e bine sau nu e bine dacă mergi la ea... Dar înseamnă că nu merg de la anumite cluburi pentru că nu li se permite!”.  

Reacţia lui Benzema

Benzema a oferit şi o reacţie pe reţelele sociale după ce s-a accidentat. Vârful de atac vrea să ofere aportunitatea altui jucător francez să ajute echipa la Cupa Mondială din Qatar. 

”În viaţa mea nu am renunţat niciodată… dar în seara asta trebuie să mă gândesc la echipă aşa cum am făcut-o întotdeauna, aşa că vreau să las locul cuiva care poate ajuta grupul să facă o Cupă Mondială grozavă. Vă mulţumesc pentru toate mesajele de susţinere”, a transmis Benzema.

Afla mai multe despre: mm stoicavraciul marijanakarim benzema 

viewscnt
Articole similare