Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dilemă rezolvată! Motivul pentru care Alex Ioniţă nu joacă la CFR Cluj. Edi Iordănescu: ”N-am vrut să vorbesc public despre asta”

Dilemă rezolvată! Motivul pentru care Alex Ioniţă nu joacă la CFR Cluj. Edi Iordănescu: ”N-am vrut să vorbesc public despre asta”

Superliga

Comentarii

Edi Iordănescu a dezvăluit motivul pentru care Alex Ioniţă joacă rar şi în acest început de sezon. Mijlocaşul de 23 de ani a revenit din vacanţă cu kilograme în plus şi a avut probleme în cantonamente din această cauză.

Alex Ioniţă este cel mai scump transfer făcut de CFR Cluj în ultimul an, un milion de euro, dar, cu toate acestea, încă nu şi-a câştigat un loc de titular. Mijlocaşul venit de la Astra a jucat rar cu Dan Petrescu şi acelaşi lucru s-a întâmplat atât cu Edi Iordănescu, cât şi cu Toni Conceicao. Un fapt care a născut multe întrebări.

Edi Iordănescu dezvăluie acum motivul pentru care Ioniţă este folosit rar şi în acest început de sezon. Fostul antrenor al lui CFR Cluj susţine că internaţionalul român a revenit din vacanţă cu 5 kilograme în plus:

”Eu nu am vrut să vorbesc public despre Alex pentru a nu-l expune. Însă am văzut că a făcut-o el. Atunci nu am de ce să mă mai feresc. A venit la pregătire cu 5 kilograme şi jumătate în plus. A suferit foarte mult la pregătire. A suportat-o foarte greu. Chiar dacă intensitatea şi volumul au fost la nivel mediu. Calendarul a fost foarte agresiv, a trebuie să mă adaptez cu metodica de lucru. Când am debutat oficial în competiţie, el încă nu era la un nivel optim. Am vrut să nu-l expun şi să-l reintroduc treptat. E un jucător pe care îl ştiam foarte bine din trecut şi ştiam cum să lucrez cu el. Din toate punctele de vedere, sunt sigur că-şi va reveni, pentru că e valoros. Are potenţial incredibil”, a declarat Edi Iordănescu pentru Gazeta Sporturilor.

Afla mai multe despre: alex ionitacfr clujliga 1edi iordanescu 

viewscnt
Articole similare