Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Din ce ţară ar putea veni oferta pentru Charalambous, după titlul cu FCSB. MM Stoica: ”Este posibil” | EXCLUSIV

Din ce ţară ar putea veni oferta pentru Charalambous, după titlul cu FCSB. MM Stoica: ”Este posibil” | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Elias Charalambous a câştigat campionatul cu FCSB, eveniment ce a marcat primul său trofeu cucerit în cariera de antrenor.

La al doilea sezon pe banca roş-albaştrilor, cipriotul a reuşit să triumfe în Superliga, la capătul unui campionat pe care FCSB l-a controlat aproape în permanenţă, astfel că nu este exclus ca Elias Charalambous să fie pe lista unor cluburi puternice din străinătate.

Cine i-ar putea face concurenţa lui FCSB pentru Charalambous. MM Stoica a recunoscut: ”Bineînţeles!”

Mihai Stoica, preşedintele CA al FCSB, a avut doar cuvinte de laudă la adresa cipriotului şi este sigur că cele două părţi vor ajunge la un numitor comun în privinţa prelungirii contractului.

MM Stoica a recunoscut că se aşteaptă ca Elias Charalambous să primească oferte din Cipru, ţară în care şi-a făcut debutul în antrenorat.

”Fără el (n.r. Charalambous), nu am fi câştigat de o aşa manieră niciodată. A fost unul dintre atuurile noastre. (n.r. Va continua?) Da, va continua. Nu se pune problema să nu i se propună prelungirea.

(n.r. Este un pericol să fie sunat din Cipru?) Aşa da. Este posibil, bineîneţeles, dar eu cred că, fotbalistic vorbind, familia lui este aici.

Aşa cred, aşa simt. Este un tip extrem de sentimental. Poţi să joci şase luni cu Calhanoglu, el fiind copil, să treacă atâţia ani şi să ai relaţia asta... Să lucrezi cu Andoni Iraola (n.r. Charalambous a fost secundul ibericului la AEK Larnaca), care acum face performanţă la Bournemouth...

Cine nu înţelege ce importanţă morală au chestiile astea, înseamnă că nu înţelege fenomenul`, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

 

Afla mai multe despre: superligafcsbmihai stoicaelias charalambous 

viewscnt
Articole similare