Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Din nou dezamăgitor!" Reacţia belgienilor după o nouă şansă primită de Stanciu la Anderlecht

"Din nou dezamăgitor!" Reacţia belgienilor după o nouă şansă primită de Stanciu la Anderlecht

Stranieri

Comentarii

Nicolae Stanciu a fost din nout titular la Anderlecht, după o aşteptare de aproape o lună, în victoria cu echipa lui Mircea Rednic, Mouscron, scor 2-1, însă concluzia presei din Belgia este că românul nu a reuşit să profite de şansa primită.

Titularizat în dauna lui Sofiane Hanni, românul a făcut un meci şters, fiind schimbat în minutul 77. În schimb, Hanni a intrat pe teren în minutul 63 şi a pasat decisiv pentru a doua reuşită a trupei din Bruxelles.

Iar Derniere Heure notează că Hanni va reveni în primul 11 al echipei pentru meciul din Liga Campionilor, cu Bayern Munchen.

"Miercuri, cu Bayern, Hanni ar trebui să revină în echipă. Cu siguranţă în locul lui Stanciu, care a fost din nou dezamăgitor", notează sursa citată.



Jurnaliştii belgieni prezintă şi reacţia lui Hanni de la finalul partidei. Acesta a vorbit şi despre Nicolae Stanciu.  "M-am simţit lovit în orgoliu (n.r. fiind lăsat rezervă). Am fost determinat să intru şi să aduc ceva în plus. Mereu încerc să accelerez jocul fără ca partea mea creativă să aibă de suferit. Cred că ăsta e atuul meu.

Pot juca şi alături de Stanciu. Am dovedit la începutul sezonului că ştim să combinăm. Nico este un jucător tehnic care încearcă mereu să fie decisiv. Cu cât sunt mai mulţi jucători buni în echipă, cu atât voi încerca mai mult să-i găsesc (n.r. cu pase) pe teren"
, a spus Hanni.
 

Afla mai multe despre: stanciuanderlechthanni 

viewscnt
Articole similare