Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Din topul Ligii 1, la biroul de primar! E candidatul PNL pentru şefia unui oraş: surpriză uriaşă

Din topul Ligii 1, la biroul de primar! E candidatul PNL pentru şefia unui oraş: surpriză uriaşă

Superliga

Comentarii

Un nou personaj din fotbalul românesc a intrat în politică, după ce, de-a lungul timpului, mai mulţi au candidat pentru postul de consilier, parlamentar sau de primar.

Iulian Călin, de la meciurile din Liga 1, la postul de primar

După cinci sezoane în prima ligă a României, arbitrul Iulian Călin (35 de ani) a intrat în politică şi va fi candidatul Partidului Naţional Liberal la postul de primar dintr-un oraş al judeţului Argeş. 

Născut în oraşul Ştefăneşti în 1987, Iulian Călin candidează pentru postul de primar din oraşul natal. 

În paralel cu meciurile pe care le va arbitra în fotbalul românesc, Iulian Călin îşi va pregăti campania pentru următoarele alegeri din Ştefănescu, care vor avea loc în 2024. 

„Întărim echipa PNL Arges cu oameni calificaţi în diferite domenii!

Iulian Calin, arbitru de profesie Liga 1, născut şi crescut în Ştefăneşti, cunoscut în comunitate, a decis să se implice în politică şi să consolideze PNL Stefanesti AG.

Am încredere că Iulian va fi cel mai puternic candidat pentru Primăria Ştefăneşti în 2024!”, a scris Alina Gorghiu, preşedintele PNL Argeş, pe pagina de Facebook.

Astfel, arbitrul poate mări lista persoanelor din fotbalul românesc, care au obţinut postul de primar. Printre personajele celebre se mai numără: Gabi Mureşan, fost căpitan la CFR Cluj, a câştigat detaşat alegerile pentru postul de primar al comunei Apold, sau Marius Stan, devenit primar al Galaţiului, după ce Oţelul a cucerit titlul în Liga 1. 

Iulian Călin l-a indignat pe Mihai Stoica la începutul acestui an

După Sepsi - Universitatea Craiova 3-1, în care Iulian Călin a validat un gol marcat cu mâna, managerul general al FCSB, Mihai Stoica, şi-a adus aminte de o fază controversată care l-a avut în prim-plan pe central, în Sepsi - FCSB, scor 1-1, din 2021. 

"La mine, amintirea penalty-ului pe care Călin ni l-a refuzat, tot la Sf. Gheorghe, e o chestie la fel de gravă ca asta. După o fază de genul ăsta... la el sunt deja două... 

Atunci, Dimitrov a şutat în Tănase şi Călin a dat fault în atac, la 1-1 în repriza a doua. Cum să faci aşa ceva, Căline? Cum să faci? Şi dai din cap că nu. Vă puteţi imagina că aşa ceva s-a întâmplat în România? Uitaţi-vă la el! Uite unde e Călin, nu se poate aşa ceva. E foarte simplu, lasă-ne! Îţi mulţumim frumos pentru participare. Asta e soluţia. Nu există explicaţie. Sau du-te la Liga 3, arbitrează până nu mai ştii de tine. 

Ni-l ia din poziţie singur cu portarul şi nu dă nici penalty! [Moderatorul: „Şi nici n-a căzut Tănase”]. Asta e o mizerie, l-am auzit pe Balaj vorbind de Tănase, când el e preşedintele clubului în care există Debeljuh, Deac, era şi Culio. Simulanţi... Vă fac un material de n-avem emisiune să vă arăt, cu jucători de la CFR care simulează. Tănase nu mai cade de ani de zile”, susţinea expertul Orange Sport. 

Afla mai multe despre: iulian caliniulian calin primar 

viewscnt
Articole similare