You are here:

Dinamo a postat un mesaj emoţionant după moartea lui Gigi Mulţescu! Ce au transmis „câinii roşii” pe paginile de socializare

Dinamo a postat un mesaj emoţionant după moartea lui Gigi Mulţescu! Ce au transmis „câinii roşii” pe paginile de socializare

Dinamo București

Comentarii

Cei de la Dinamo au postat un mesaj emoţionant la aflarea veştii că Gigi Mulţescu s-a stins din viaţă.

Dinamo, mesaj emoţionant după moartea lui Gigi Mulţescu

Dinamo nu a rămas indiferenţă la aflarea veştii că legenda Gigi Mulţumesc a decedat, iar clubul bucureştean a transmis un mesaj de-a dreptul emoţionant pe reţelele de socializare.

„Odihnă veşnică, Gigi Mulţescu!

Toate gândurile dinamoviştilor pleacă acum spre familia celui ce a fost marele Gheorghe Mulţescu.

Nea Gigi a fost alături de Dinamo atât atunci când câştiga campionate, ca jucător (1979-1985), oferindu-ne momente de neuitat pe care le transmitem şi astăzi, din generaţie în generaţie, golul cu Hamburg fiind unul dintre ele, cât şi în vremuri gri şi negre, ca antrenor al echipei noastre.

Nea Gigi n-a ezitat să fie alături de clubul pe care l-a iubit şi a răspuns mereu cu “Prezent” atunci când i-a fost cerut sprijinul, acceptând responsabilitatea postului de antrenor în situaţii extreme, chiar şi pe final de carieră, când starea de sănătate nu mai era favorabilă.

Întreaga suflare dinamovistă îţi mulţumeşte pentru tot ce ai fost şi pentru tot ce ai făcut în această viaţă, Gigi Mulţescu! Veşnic un model de dinamovist şi un exemplu de dinamovism”, au notat oficialii „câinilor”.

Afla mai multe despre: dinamogigi multumescmesaj 

viewscnt
Articole similare