You are here:

Dinamo a reacţionat, după preţurile halucinante fixate de Voluntari la meciul de Cupa României: ”Practică inacceptabilă”

Dinamo a reacţionat, după preţurile halucinante fixate de Voluntari la meciul de Cupa României: ”Practică inacceptabilă”

Superliga

Comentarii

Dinamo a emis un comunicat ca urmare a deciziei revoltătoare luată de FC Voluntari cu privire la preţul biletelor de la partida directă din Cupa României, programată miercuri, pe 28 august.

”Dinamo 1948 semnalează încălcarea flagrantă a prevederilor art. 56, alin. 4, lit. I, teza a 2-a din ROAF FRF de către clubul FC Voluntari, care a stabilit pentru suporterii dinamovişti un preţ cu 50 de lei mai mare decât cel regulamentar.

Concret, pentru meciul din play-off-ul Cupei României, care se va desfăşura miercuri, 28.08.2024, FC Voluntari a pus în vânzare pentru suporterii oaspeţi bilete pornind de la tariful de 80 de lei, în condiţiile în care limita maximă din prevederile regulamentare citate este de 30 de lei! 

Ne confruntǎm, în mod evident, cu un demers abuziv, care trebuie imediat îndreptat. Prin stabilirea discreţionară a unor tarife excesive se încalcă dreptul legitim al fanilor de a asista la meci, situaţie care creează prejudicii fenomenului fotbalistic în ansamblu. 

Descurajarea prezenţei suporterilor în tribună reprezintă o practică inacceptabilă, care contravine atât regulamentelor Federaţiei, cât şi sensului firesc al oricărei competiţii sportive. 

Solicităm clubului FC Voluntari să elimine tariful abuziv şi să returneze diferenta de 50 de lei suporterilor care au plătit deja un preţ excesiv şi neregulamentar! Menţionǎm cǎ Dinamo 1948 a sesizat şi forurile competente sǎ remedieze aceastǎ situaţie.

Reamintim colegilor de la FC Voluntari, cât şi tuturor celorlalte cluburi care ar putea fi tentate de practici similare, că, dincolo de rivalităţile sportive, suntem parteneri de competiţie! 

Nu trebuie “să otrăvim fântânile” doar pentru a împiedica suporterii echipei adverse să-şi încurajeze favoriţii”, a notat Dinamo, pe Facebook.

Afla mai multe despre: superligadinamovoluntari 

viewscnt
Articole similare