Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo a scăpat de unul dintre creditori! Suma uriaşă pe care "câinii" trebuiau să o achite în cazul lui Dorin Rotariu

Dinamo a scăpat de unul dintre creditori! Suma uriaşă pe care "câinii" trebuiau să o achite în cazul lui Dorin Rotariu
Comentarii

Poli Timişoara S.A., echipa lui Marian Iancu, care se află în faliment, a pierdut suma de bani pe care a pretins-o din partea lui Dinamo Bucureşti, în cazul transferului lui Dorin Rotariu.

Societatea lui Marian Iancu nu primeşte bani din partea lui Dinamo Bucureşti

Societatea s-a înscris la masa credală pentru a-şi recupera 1.1 milioane de euro, din transferul lui Dorin Rotariu, de la Dinamo, în Belgia. Tribunalul Bucureşti a respins cererea. 

„Respinge contestaţia formulată de POLITEHNICA TIMIŞOARA SA împotriva tabelului preliminar al obligaţiilor debitoarei SC DINAMO 1948 SA, astfel cum a fost precizată, ca neîntemeiată. Cu apel în termen de 7 zile de la comunicarea hotărârii prin publicare în Buletinul Procedurilor de Insolvenţă, ce va fi depus la Tribunalul Bucureşti Secţia a VII-a Civilă. Pronunţată prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei”, se arată în comunicatul Tribunalului Bucureşti.

La finalul lunii septembrie, Telekom Sport a intrat în posesia listei cu firmele şi persoanele fizice care s-au înscris la masa credală, în dosarul de insolvenţă al lui Dinamo.

Un caz special a fost la datoria solicitată de Poli Timişoara, echipa care i-a aparţinut lui Marian Iancu. Conform contractului care s-a făcut în momentul transferul lui Dorin Rotariu de la Poli Timişoara la Dinamo, echipa din Ştefan cel Mare ar fi trebuit să le achite bănăţenilor 50% dintr-o eventuală revânzare.

Dorin Rotariu a fost vândut de Dinamo la Club Brugge, în ianuarie 2017, contra sumei de 2,2 milioane de euro, dar Poli Timişoara n-a primit bani. 

Afla mai multe despre: dorin rotariudinamomasa credala dinamo 

viewscnt
Articole similare