Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo abia s-a salvat de la retrogradare şi a luat decizia aşteptată de toţi fanii. Ce antrenor va sta pe banca echipei în sezonul următor

Dinamo abia s-a salvat de la retrogradare şi a luat decizia aşteptată de toţi fanii. Ce antrenor va sta pe banca echipei în sezonul următor

Superliga

Comentarii

Dinamo s-a salvat de la retrogradare, după o victorie şi un egal în dubla cu Csikszereda. La Miercurea Ciuc, ”câinii” au făcut un meci mult mai modest decât cel de săptămâna trecută, însă au scăpat fără gol şi şi-au adjudecat prezenţa şi în sezonul viitor al Superligii.

Andrei Nicolescu, acţionarul lui Dinamo, a anunţat că Zeljko Kopic va fi cu certitudine antrenorul ”câinilor roşii” şi în sezonul următor.

Andrei Nciolescu a anunţat cine o va antrena pe Dinamo în sezonul următor: ”Este confirmat”

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

Deşi mulţi suporteri ai alb-roşiilor au considerat că antrenorul croat este principalul vinovat pentru parcursul dezastruos înregistrat de Dinamo în play-out, conducerea gupării din Ştefan cel Mare s-a decis să continue şi din sezonul următor cu Zeljko Kopic pe bancă.

”Sunt multe de făcut în perioada asta. Kopic este confirmat, avem discuţii pentru setarea obiectivului, bugetelor, asumărilor. I s-a prelungit contractul automat, avem antrenor în momentul de faţă, setăm modalităţi de îndeplinire a obiectivelor ca să ştim cum mergem la anul, să nu intrăm în vria din acest sezon.

Noi ne programaserăm să ieşim din insolvenţă până la finalul campionatului, dar problemele sportive nu au stat cum ne-am dorit, focusul a fost pe acest lucru. Acum, după ce setăm lucruri sportive, trebuie să setăm şi ieşirea din insolvenţă.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Sunt jucători cu contract la Dinamo, o parte bună dintre jucătorii care au format nucleul de bază pentru această parte de campionat. Sunt jucători ale căror contracte au expirat şi probabil astăzi sau mâine vom lua decizia dacă-i ofertăm sau nu”, a spus Andrei Nicolescu, la Radio Gold FM.

Afla mai multe despre: superligadinamoandrei nicolescu 

viewscnt
Articole similare