Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, aproape de primul transfer important al iernii: vine pe salariul minim pe economie. ”Respect!”

Dinamo, aproape de primul transfer important al iernii: vine pe salariul minim pe economie. ”Respect!”galerie foto

Fotbal

Comentarii

Suporterii dinamovişti anunţă că una dintre principalele ”ţinte” ale perioadei de mercato din iarnă şi-a dat acordul să vină la echipă.

Este vorba despre mijlocaşul român Ronaldo Deaconu (26 de ani), cel care vrea să renunţe la contractul cu polonezii de la Korona Kielce şi să se întoarcă în România, la Dinamo, pentru a o ajuta să se salveze de la retrogradare.

Ronaldo Deaconu vrea să vină la Dinamo

În plus, Ronaldo, cel care a declarat în mai multe rânduri că e dinamovist, ar fi transmins că este dispus să vină la Dinamo pe salariul minim pe economie şi doar dacă Dinamo se va salva va solicita şi ceilalţi bani din contract, de aproximativ 70.000 de euro.

  • 3.300 de lei este salariul brut minim pe economie în România, de la 1 octombrie 2023. Adică, aproximativ 2.100 de lei net.

În acelaşi timp, mijlocaşul şi-ar dori să fie mai aproape de privirile selecţionerului Edi Iordănescu, cel care nu l-a considerat suficient de bun pentru naţională până în acest moment, chiar dacă a avut şi perioade bune în Polonia.

  • 48 de meciuri, 6 goluri şi 8 pase decisive a adunat Ronaldo Deaconu la Korona Kielce.
  • 500.000 de euro este cota de piaţă a fotbalistului, conform transfermarkt.de.

RESPECT RONALDO DEACONU!

Băiatul nu s-a sfiit niciodată să-şi declare dragostea faţă de Dinamo. Mijlocaşul de 26 de ani a transmis că e gata să semneze cu Dinamo pentru salariul minim pe ecomomie şi doar dacă ne salvăm de la rotragradare să solicite suma de 70.000 de euro.

Ce diferenţă între un el şi cei care nu ştiau cum să fugă de la Dinamo, anul trecut, imediat după retrogradare! Unii dintre ei semnaseră cu alte echipe chiar înainte de meciurile de baraj”, au transmis suporterii DDB Italia.

Afla mai multe despre: ronaldo deaconu,  

viewscnt
Articole similare