You are here:

„Dinamo are un atu important!” MM Stoica, despre cum ar putea rivalii să se salveze de la retrogradare | EXCLUSIV

„Dinamo are un atu important!” MM Stoica, despre cum ar putea rivalii să se salveze de la retrogradare | EXCLUSIV
Comentarii

Revenirea lui Dinamo în Superligă a fost marcată de trei înfrângeri consecutive.

„Dinamo are un atu important!” MM Stoica, despre cum ar putea rivalii să se salveze de la retrogradare | EXCLUSIV

Totuşi, antrenorul Ovidiu Burcă a tras multe concluzii pozitive, scoţând în evidenţă grupul unit care este la Dinamo.

Mihai Stoica, preşedintele Consiliului de Administraţie al FCSB-ului, a analizat şi el prestaţiile dinamoviştilor de până acum, găsind atât aspecte negative, cât şi pozitive. Concret, cel mai mare avantaj al formaţiei din Ştefan cel Mare este reprezentat de susţinerea masivă a suporterilor, în opinia lui MM.

„Când ratezi asemenea ocazie la 0-0 cu Sepsi e greu să îţi propui prea multe, plus acea bară. Dinamo a ratat şi penalty cu Craiova, acum ocazia asta, dar a avut şi program greu. E o echipă organizată, mie îmi place, dar nu are jucători de calitate. Ei sunt destul de bine organizaţi, Burcă face o treabă bună, dar atacanţii nu îţi marchează. 

Ghezali trebuie să joace şi pentru echipă, e talentat, dar nu ştiu dacă o poate salva pe Dinamo. Ei trebuie să facă rezultate cu echipele care se luptă acolo jos, însă Dinamo are un atu important: publicul”, a spus MM Stoica, la Orange Sport.

Motivul pentru care Ghezali şi Amzăr au lipsit cu Sepsi: ”Pot să confirm”. Ce se întâmplă cu cei doi absenţi ”motivaţi” de la Dinamo | EXCLUSIV

Dinamo are un start de sezon sub aşteptări, cu trei eşecuri în primele trei etape din Superligă. Cu doar un gol marcat, şapte primite şi o ”zestre” de zero puncte, ”câinii” sunt ultimii în clasament, iar situaţia a doi dintre jucătorii importanţi este incertă.

Dinamo a pierdut, pe teren propriu, cu Sepsi, scor 0-3, în ultimul meci al etapei cu numărul trei din noul sezon al Superligii României.

Deşi a avut o evoluţie apreciată de antrenorul Ovidiu Burcă, echipa alb-roşie a fost lipsită de aportul a doi jucători foarte importanţi.

Este vorba despre Lamine Ghezali şi Costin Amzăr, care nu au putut fi disponibili pentru jocul cu Sepsi.

Administratorul special al ”câinilor”, Vlad Iacob, a precizat, la Orange Sport, care a fost motivul pentru care atât Ghezali, cât şi Amzăr nu au putut evolua la meciul pe care Dinamo l-a pierdut la scor de neprezentare.

”Niciunul dintre oficialii clubului nu a avut vreo discuţie despre transferurile celor doi jucători. Pot să confirm că au avut accidentări uşoare şi acesta e motivul pentru care au lipsit (n.r. cu Sepsi). Nu a existat vreun interes oficial pentru cei doi jucători.

Amzăr şi Ghezali sunt doi dintre cei mai importanţi jucători ai echipei. Nu am vrea să ne despărţim de ei. Putem să obţinem sume bune pe ei. Cheltuiele curente trebuie asumate de acţionarii clubului. 

Niciunul dintre Amzăr şi Ghezali nu are vreo clauză (n.r. de reziliere)”, a declarat Vlad Iacob, într-o intervenţia telefonică pentru Orange Sport.

Afla mai multe despre: mm stoicadinamosuperliga 

viewscnt
Articole similare