Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo - FC Argeş | Cu o galerie nu se face primăvară

Dinamo - FC Argeş | Cu o galerie nu se face primăvară

Pariuri sportive

Comentarii

Cu o valoare a lotului mult sub a piteştenilor, dar şi cu o experienţă mult mai mică decât adversarii lor, dinamoviştii se bazează pe o atmosferă incendiară la turul barajului de promovare/menţinere în Superligă. Doar că sprijinul suporterilor nu garantează victoria. Ar fi o mare surpriză ca FC Argeş să piardă pe Arena Naţională.

Dinamo - FC Argeş, luni, 20:00, Orange Sport 1

Umilită la Iaşi (1-4) în meciul cu cea mai mare miză de-a lungul sezonului, Dinamo are şanse minime să treacă de FC Argeş la barajul pentru Superligă. Alb-roşiii au şi probleme mari de lot. Bani, Patriche şi francezul Bena sunt indisponibili pentru turul de pe Arena Naţională. Neluţ Roşu nu este refăcut complet şi ar putea juca doar o parte din meci. Dincolo, Argeşul lui Bogdan Vintilă are moralul ridicat. A câştigat clar cu Petrolul (3-0) meciul care a salvat-o de la retrogradarea directă. În plus, piteştenii pot trimite în teren cel mai bun 11 aliniat în ultima perioadă. 

Dinamo are de partea ei entuziasmul suporterilor. Vor fi peste 20.000 de fani ai ”câinilor roşii” pe Arena Naţională. Nu este totuşi un motiv de speriat pentru piteşteni, obişnuiţi cu atmosfera ostilă de la meciurile din Superligă. La pariuri, Argeşul este uşor favorită să câştige manşa tur. Cota 2.47 la Betano pentru o victorie a ”vulturilor alb-violeţi” este însă un pariu care merită încercat având în vedere circumstanţele enumerate mai sus. Pentru cei care vor să rişte mai puţin, o cotă ”de luat” este 1.75 pentru X2 si sub 3.5 goluri.

Garita, principalul pericol pentru Dinamo

12 goluri a marcat francezul Garita în acest sezon pentru FC Argeş. FCSB şi alte echipe de top din Superligă au pus ochii pe el, iar puternicul atacant al Piteştiului se va transfera, cel mai probabil, după barajul cu Dinamo. Garita va fi un pericol cert şi pentru poarta bosniacului Dujmovic, marele gafeur din meciul cu Iaşi. Un gol marcat de Garita pe Arena Naţională are o cotă tentantă: 2.75 la Betano. 

Echipe probabile:

  • Dinamo: Dujmovic - Moura, I. Roşu, Giafer, Amzăr - Larrucea, Iglesias, N. Roşu - Ghezali, Pop, Borcea
  • FC Argeş: Straton - Tofan, Turda, Zebic, Rizzi - Njike, Meza Colli, Bassong - Jobello, Garita, Calcan
 

Afla mai multe despre: dinamo fc argesbaraj promovare 

viewscnt
Articole similare