You are here:

Dinamo - FCSB | Bet Builder cu cotă peste 5 la Betano

Dinamo - FCSB | Bet Builder cu cotă peste 5 la Betano

Dinamo București

Comentarii

Dinamo are un parcurs peste aşteptări în acest sezon, dar tot porneşte cu şansa a doua în faţa marii rivale. FCSB urcă pe loc de playoff, dacă se impune în derby-ul de pe Arena Naţională.

Derby-ul cu Dinamo, mai important decât Europa League

Gigi Becali a anunţat că va trimite în teren cel mai bun ”11” în faţa lui Dinamo, în timp ce o parte din titulari vor fi menajaţi la duelul cu Rangers, de joi, din Europa League. Este un mesaj clar pentru Pintilii şi Charalambous că derby-ul cu Dinamo are o importanţă aparte. Omul cu banii de la FCSB ştie că lupta pentru playoff-ul Superligii va deveni tot mai complicată odată cu finalul sezonului regulat. Dinamo are două puncte peste FCSB, dar şi un meci în plus. ”Roş-albaştrii” trec, însă, prin cea mai bună perioadă. Au patru victorii la rând, dacă o socotim şi pe cea cu PAOK (1-0) din Europa League. Dinamo vine după trei remize la rând cu Oţelul (1-1), FC Botoşani (2-2) şi Farul (1-1). Trupa lui Kopic şi-a mai pierdut din entuziasmul arătat în startul campionatului, când a făcut spectacol acasă cu Petrolul (4-1) şi Gloria Buzău (4-1). 

O problemă pentru dinamovişti o reprezintă şi statistica. Ultimele patru confruntări directe cu FCSB au fost înfrângeri. Iar unele dintre ele foarte clare (0-6 în 2021, 0-3 în 2022). Chiar dacă s-au mai întărit faţă de sezonul trecut, când abia au scăpat de retrogradare, ”câinii roşii” sunt departe de rivali la capitolul ”valoarea lotului”. Conform site-urilor de specialitate, jucătorii de la FCSB (36 de milioane de euro) valorează de trei ori mai mult decât cei de la Dinamo (12 milioane de euro).

Ţinând cont de toate aceste aspecte, ar trebui să ne aşteptăm la o dominare a campioanei şi la un joc pe contraatac la gazdelor. Dinamo a dovedit că poate marca împotriva oricărui advesar, în timp ce Bîrligea, cel mai scump transfer al FCSB-ului din acest sezon, va fi, cu siguranţă, pericolul numărul 1 pentru poarta lui Golubovic. La Betano, dacă încercaţi un Bet Builder cu victorie FCSB, peste 2.5 goluri în meci şi Bîrligea marchează, obţineţi cota 5.60. 

Echipe probabile:

  • Dinamo: Golubovic - Sivis, Boateng, Patriche, Opruţ - Gnahore, Olsen, Cîrjan - Abdallah, Selmani, Politic
  • FCSB: Târnovanu - Creţu, Mihai Popescu, Dawa, Radunovic - Şut - Băluţă, Olaru, Popescu, Miculescu - Bîrligea

Afla mai multe despre: dinamofcsbderby 

viewscnt
Articole similare