Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo - Gaz Metan. Ţi-am pregătit o cotă de 1.83 la debutul "câinilor" în play-out

Dinamo - Gaz Metan. Ţi-am pregătit o cotă de 1.83 la debutul "câinilor" în play-out

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Dinamo - Gaz Metan România 11.03.2018. Gazdele se pregătesc pentru debutul în play-out. Singurul obiectiv viabil rămâne în acest moment clasarea pe locul 7, prea puţin pentru un club de talia lui Dinamo

Ponturi pariuri Dinamo - Gaz Metan România 11.03.2018

"Câinii" pleacă la drum cu Florin Bratu la timonă şi cu 20 de puncte în clasament. Gazdele au terminat sezonul regulat pe locul opt cu 39 de puncte şi un golaveraj de 39-31. În meciurile de pe teren propriu au reuşit cinci victorii şi trei rezultate de egalitate în 13 etape disputate, cu un golaveraj total de 19-19. Dinamo are o formă de moment foarte slabă cu o înfrângere, trei egaluri şi o singură victorie în ultimele cinci jocuri consecutive din campionat, plus înfrângerea din Cupa României de la Craiova scor 0-1.

Ponturi pariuri Dinamo - Gaz Metan România 11.03.2018

În acest ultim meci, care a fost primul pentru Bratu din postura de antrenor al "câinilor", Dinamo a avut doar puţin mai multă agresivitate în joc, la restul capitolelor Universitatea Craiova dominănd clar. Managementul defectuos de la nivelul conducerii clubului face ca această echipă să fie trasă în jos şi noi credem că o să aibă multe bătăi de cap în acest play-out. De partea cealaltă Gaz Metan a intrat în play-out cu un bagaj de doar opt puncte şi pentru moment ţinteşte locul lui Sepsi din campionat, loc ce duce la un baraj împotriva celei de a doua clasate din Divizia B.

Peste 200 de cote la fiecare meci, streaming LIVE şi o mulţime de alte facilităţi, toate le găseşti pe betano.com

Pronostic: Gol în ambele reprize @ 1.83

Afla mai multe despre: dinamogaz metanliga 1ponturi pariuri 

viewscnt
Articole similare