Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo - Juventus. Cotă de 1.90 pe goluri

Dinamo - Juventus. Cotă de 1.90 pe goluri

Ponturi pariuri

Comentarii

Ponturi pariuri Dinamo - Juventus Romania 30.03.2018. Avem parte de un meci dezechilibrat în play-out-ul Ligii 1, deşi Juventus joacă bine în ultima vreme.

Ponturi pariuri Dinamo - Juventus Romania 30.03.2018

Din tabăra oaspeţilor sunt veşti bune. Juventus arată bine în acest play-out, cu toate că staţionează pe ultima poziţie. După cele două meciuri disputate: 0-0 cu FC Botoşani şi 1-0 cu ACS Poli Timişoara, echipa a strâns 4 puncte. Dinamo a jucat doar meciul cu Gaz Metan Mediaş, câştigat cu 3-0, întrucât partida cu Botoşani a fost amânată din cauza vremii. Dinamo n-a mai pierdut pe teren propriu de la jumătatea lunii noiembrie. Juventus este bună pe teren străin, având o serie de patru meciuri consecutive fără înfrângere. În tot acest timp a înregistrat trei remize (toate 0-0) şi o victorie, 3-0 cu Megaloglobus (amical). Aşa cum a recunoscut şi Florin Bratu, Juventus este o echipă care ia foarte greu gol, aşa că putem miza pe ”sub” la această partidă. Ştiri Dinamo

Cele mai bune cote sunt pe betano.com. Intră şi tu în joc!

Ponturi pariuri Dinamo - Juventus Romania 30.03.2018

De cealaltă parte, la Dinamo sunt mici incertitudini în privinţa primului 11. Florin Bratu încă nu ştie dacă să-l folosească sau nu pe Adam Nemec în meciul cu Juventus. Atacantul a suferit o ruptură musculară, însă a jucat 90 de minute în amicalul disputat de Slovacia împotriva Thailandei. Un semn de întrebare are şi între buturi. Jaime Penedo încasat 6 goluri în amicalul Elveţia - Panama 6-0. Florin Bratu ia în calcul titularizarea lui Laurenţiu Brănescu, întrucât l-a simţit foarte afectat din cauza celor 6 goluri încasate.

Dinamo - Juventus Sub 2,5 @ 1.90

Afla mai multe despre: dinamojuventusliga 1romania 

viewscnt
Articole similare