Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo Kiev a învins Sturm Graz, scor 1-0, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor

Dinamo Kiev a învins Sturm Graz, scor 1-0, în prima manşă a turului al treilea preliminar al Ligii Campionilor

Stranieri

Comentarii

Echipa ucraineană Dinamo Kiev, antrenată de tehnicianul român Mircea Lucescu, a învins miercuri seara, scor 1-0 (1-0), pe Sturm Graz, din Austria, în prima manşă a turului al treilea de calificare în Liga Campionilor.

În meciul disputat la Lodz, în Polonia, Karavaev a marcat unicul gol, în minutul 28.

Manşa secundă a partidei dintre Dinamo Kiev şi Sturm Graz se va disputa în Austria, la Graz, marţi, 9 august.

În acelaşi tur trei preliminar, miercuri seara s-au mai disputat meciurile:

Qarabag (Azerbaidjan) – Ferencvaros (Ungaria) 1-1

Maccabi Haifa (Israel) – Apollon Limassol (Cipru) 4-0

Bodo Glimt (Norvegia) – Zalgiris (Lituania) 5-0.

Mircea Lucescu a împlinit 77 de ani. Scrisoarea emoţionantă trimisă de Igor Surkis: "Eşti un adevărat mentor în lumea fotbalului"

Mircea Lucescu a împlinit, vineri, 77 de ani, ocazie cu care patronul clubului Dinamo Kiev, Igor Surkis, i-a transmis felicitări, printr-o scrisoare publicată pe site-ul grupării, în care menţionează că antrenorul este “un adevărat mentor în lumea fotbalului”.

“Dragă Mircea,

În această zi festivă, te rog să primeşti felicitările mele personale şi pe cele din partea întregii familii Dinamo!

Devenind o parte a clubului nostru, ai adus instant o nouă viaţă echipei, i-ai dat un nou impuls, ajutând jucătorii să îşi arate toate laturile talentului lor cât mai bine şi mai rapid posibil. Unind echipa, creând un mecanism stabil, ai reuşit să insufli spiritul de învingători, readucând la Kiev strălucirea cupelor şi medaliilor.

În fiecare zi, jucătorii învaţă de la tine, nu eşti doar un antrenor pentru ei, eşti un adevărat mentor în lumea fotbalului. Ai făcut multe pentru dezvoltarea fotbalului în Ucraina şi nu ne-ai părăsit ţara într-o perioadă dificilă pentru ţară.

În această zi festivă, permite-mi să îţi urez un cer liniştit, sănătate, ani lungi în fotbal şi, bineînţeles, noi victorii şi titluri la conducerea Dinamo Kiev”, este scrisoarea semnată de Surkis.

Mircea Lucescu o pregăteşte pe Dinamo Kiev din iulie 2020. El a câştigat Supercupa Ucrainei în 2020, campionatul şi Cupa Ucrainei în 2021.  

Afla mai multe despre: dinamo kiev-mircea lucescu-champions league 

viewscnt
Articole similare