You are here:

Dinamo nu are niciun jucător la naţională în ziua în care clubul împlineşte 70 de ani. Reacţia lui Florin Bratu

Dinamo nu are niciun jucător la naţională în ziua în care clubul împlineşte 70 de ani. Reacţia lui Florin Bratu

Superliga

Comentarii

Florin Bratu le transmite la mulţi ani dinamoviştilor în ziua în care clubul roş-alb împlineşte 70 de ani şi face un apel la fani, pe care îi cheamă aproape de echipă în acest final de sezon.

Bratu spune că e 200% dedicat clubului din Ştefan cel Mare, deşi recunoaşte că în perioada în care juca pentru rivalii de la Rapid, nu avea o părăre foarte bună despre "câini".

"Urez pe această cale la mulţi ani clubului Dinamo, tuturor dinamoviştilor şi îi aşteptăm lângă noi pe viitor. Ştiu că trecem printr-o perioadă dificilă, îi înţeleg şi pe ei, dar şi noi avem nevoie de ei aproape. Până la urmă jucăm şi pentru suporteri.

Clubul Dinamo e un club frumos, un club pe care eu înainte nu îl admiram atât de tare, jucând la Rapid, sincer vă spun. Dar odată ajuns în curtea lui Dinamo, totul s-a schimbat şi acum pot spune că sunt 200 la sută alături de culorile acestui club",
a declarat Florin Bratu, care a acceptat şi un joc de imaginaţie, întrebat fiind ce ar vrea să se spună peste încă 70 de ani despre "antrenorul Florin Bratu". "Că a luat un titlu cu Dinamo", a fost răspunsul dat imediat de tehnician.

Deşi Dinamo a fost de-a lungul timpului unul dintre cele mai importante cluburi în ceea ce priveşte jucătorii oferiţi naţionalei, roş-albii se găsesc acum în situaţia de a nu avea niciun jucător la lot. Bratu spune că situaţia nu-l mulţumeşte deloc şi speră ca acest lucru să se schimbe din toamnă.

"Normal că sunt dezamăgit pentru jucătorii mei, pentru că sunt la un nivel bun. Acum au încredere, au potenţial, arată o formă sportivă bună şi cred că putem să vedem şi jucători de la Dinamo acolo. Aşteptăm pe viitor să îndrepte ochişorii mai mult şi spre noi!", a declarat Bratu.
 

Afla mai multe despre: bratudinamo70 de ani dinamo 

viewscnt
Articole similare