Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo, ofertă pentru plecarea lui Paul Anton: "Clubul l-a dorit foarte mult!". "Câinii" s-au opus | EXCLUSIV

Dinamo, ofertă pentru plecarea lui Paul Anton: "Clubul l-a dorit foarte mult!". "Câinii" s-au opus | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Paul Anton (30 de ani), unul dintre cei mai buni fotbalişti ai lui Dinamo, a avut o ofertă de la un club de primă ligă din Turcia şi putea pleca din Ştefan cel Mare.

Ofertă pentru plecarea lui Anton, pe masa lui Dinamo! Un club din Turcia l-a dorit

Contactat de Telekom Sport în contextul în care Paul Anton a pierdut, la comisii, memoriul pe care l-a depus pentru a deveni liber de contract după ce nu a fost plătit de Dinamo de cinci luni, Lucian Marinescu, agentul fotbalistului, a dezvăluit că mijlocaşul ar fi putut pleca în Turcia, la începutul luni 2021.

Marinescu a dezvăluit că Erzurumspor, un club din prima ligă din Turcia, l-a dorit foarte tare pe Paul Anton, dar Dinamo n-a fost de acord cu cedarea fotbalistului. "În iarnă am avut o ofertă de la Erzurumspor, foarte bună din punct de vedere economic pentru Paul, dar nu atât de bună, iniţial, pentru club. După aceea, ştiţi cum e... Clubul turc şi-l dorea foarte mult. Până la urmă ajungeam la un acord să fie bine şi pentru club", a spus Lucian Marinescu, la Telekom Sport.

Marinescu, indignat de faptul că Anton e "blocat" la Dinamo

Paul Anton a pierdut, pentru moment, procesul pe care l-a avut cu Dinamo, unde a cerut să fie declarat jucător liber de contract. Camera pentru Soluţionarea Litigiilor a dat dreptate clubului Dinamo în speţa cu Paul Anton, astfel că jucător rămâne în Ştefan cel Mare, cel puţin până la următoarea înfăţisare. Impresarul jucătorului, Lucian Marinescu, a vorbit despre situaţia lui Anton, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.

„Asta mă întrebam şi eu, de asta am transmis comunicat. Suntem foarte curioşi să vedem motivarea Comisiei. Eu am citit memoriul depus de AFAN, de Lucian Enache, care e avocatul nostru. Am preîntâmpinat ceea ce puteau ei să spună la apărarea, cu legea insolvenţei. Aşteptăm, să vedem. Oricum ar fi, cum poţi să stai cinci luni de zile fără să îţi iei banii, să te adresezi Comisiilor ca să ţi se facă dreptate şi nu să primeşti?

În Uniunea Europeană, într-un campionat care vrea să crească. Care este scopul de a nu apăra interesul jucătorilor? Cinci luni de zile de neplată. Eu nu am nicio explicaţie”, a declarat, în exclusivitate, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: paul antonofertadinamoeruzurumsporturcia 

viewscnt
Articole similare