Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo - Oţelul Galaţi, un duel special pentru Cristi Munteanu: ”Am evoluat la ambele ca jucător! O să fie spectacol”

Dinamo - Oţelul Galaţi, un duel special pentru Cristi Munteanu: ”Am evoluat la ambele ca jucător! O să fie spectacol”

Liga 2

Comentarii

Vineri, de la ora 20:30, pe stadionul Arcul de Triumf, Dinamo va primi vizita celor de la Oţelul Galaţi, în cea de a treia etapă a play-off-ului Ligii 2. Partida va putea fi urmărită, în direct, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Dinamo - Oţelul Galaţi, un duel special pentru Cristi Munteanu: ”Am evoluat la ambele ca jucător! O să fie spectacol”

A treia etapă din play-off-ul Ligii 2 propune un duel între două foste campioane ale României, care au decăzut din cauza managementului financiar defectuos din ultimii 15 ani.

Dacă pentru Dinamo este de abia primul sezon din istorie în Liga 2, după câteva stagiuni în care ”câinii” s-au luptat împotriva retrogradării, pentru Oţelul este de abia primul sezon după revenirea în eşalonul secund.

Aşadar, ”câinii” vor împinge pentru a obţine o victorie şi a se apropia la doar un puncte de locul trei, în timp ce Oţelul va spera să scape fără înfrângere de la Bucureşti.

Partida va debuta la ora 20:30 şi va putea fi urmărită, în direct, pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro.

Cristi Munteanu a prefaţat partida de azi, fiind şi una specială pentru el având în vedere că, în trecut, a evoluatl la ambele formaţii. 

În prezent, Cristi Munteanu este managerul general de la Oţelul Galaţi.

”(n.r. Oţelul favorită?) Nu poţi spune că e favorită. Oţelul are drumul ei, Oţelul merge să joace că oricare meci oficial suntem într-un moment bun. Echipa noastră e pe un trand ascendent, am câştigat un meci important etapa trecută împotriva Stelei. Cred ca va fi un meci disputat va fi un meci frumos şi sper să scoatem maximul din acest meci pentru noi.

Mai mult ca sigur în tribune o să fie spectacol, suporterii nostri se anunţă în numar mare la stadion şi asteaptă un rezultat pozitiv pentru Oţelul.

Sunt sentimente şi sentimente, la Dinamo am jucat aproape 8 ani, la Oţelul aproape 3 ani deci sunt două echipe la care am evoluat ca jucător. M-am simţit foarte bine la ambele echipe dar în momentul de faţă sunt la Oţelul şi doar asta contează!

Ovidiu Burca este unul din foştii mei colegi la Dinamo Bucuresti chiar am împărţit şi camera la Săftica. E o rivalitate sportivă, o rivalitate cu foarte mult fairplay, ne respectăm foarte mult şi de asta îmi doresc ca cine e mai bun să câştige şi astăzi sper ca Oţelul să fie în această postură”, a declarat Cristi Munteanu. 

Afla mai multe despre: otelul galaţi 

viewscnt
Articole similare