You are here:

Dinamo plăteşte scump, dar poate da lovitura! ”Câinii” au pus ochii pe un străin cu experienţă, însă pretenţiile financiare îi dau bătăi de cap lui Nicolescu

Dinamo plăteşte scump, dar poate da lovitura! ”Câinii” au pus ochii pe un străin cu experienţă, însă pretenţiile financiare îi dau bătăi de cap lui Nicolescu

Superliga

Comentarii

Dinamo s-a salvat de la retrogradare, la capătul unui sezon cu suişuri şi coborâşuri. ”Câinii” au suferit schimbări importante în iarnă, atât la nivelul lotului, cât şi la nivelul băncii tehnice, însă emoţiile s-au risipit după returul cu Csikszereda, în care alb-roşii au fost dominaţi copios.

În urmă cu câteva zile, DInamo a anunţat despărţirea de şase jucători.

Goncalo Gregorio, Daniel Iglesias, Domagoj Pavicic, Ricardo Grigore, Neluţ Roşu şi Edgar Ie au plecat din Ştefan cel Mare, iar conducătorii lui Dinamo au început să analizeze piaţa pentru a suplini compartimentele unde ”câinii” au suferit în sezonul trecut.

Dinamo poate da lovitura, dar Nicolescu trebuie să bage adânc mâna în buzunar

Ricardinho şi Ljuban Crepulja sunt ultimii doi jucători ce au intrat pe lista lui Dinamo, pe lângă Gicu Grozavu, care este o ţintă mai veche. Cei doi stranieri au retrogradat cu FC Voluntari în urmă cu mai puţin de o lună, iar şansele ca aceştia să continue alături de ilfoveni şi în Liga 2 sunt minime.

Conform doardinamo.ro, croatul, care a jucat la Rapid timp de două sezoane, şi-ar dori un salariu de 15.000 de euro pe lună, în timp ce brazilianul Ricardinho cere 30.000 de euro la semnătură, o sumă deloc mică pentru nivelul financiar al Superligi.

Aceeaşi sursă susţine că cei doi nu se grăbesc să semneze cu Dinamo, aşteptând şi alte oferte pentru a face o analiză amplă.

Ljuban Crepulja (30 de ani) este cotat de Transfermarkt la 550.000 de euro, cu 100.000 de euro mai puţin decât colegul său, Rivaldinho. (650.000 de euro).

Afla mai multe despre: dinamosuperligakopic 

viewscnt
Articole similare