Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo pleacă de la Săftica. Unde se vor pregăti "câinii" în perioada următoare

Dinamo pleacă de la Săftica. Unde se vor pregăti "câinii" în perioada următoare

Dinamo București

Comentarii

Dinamo Bucureşti se mută la Buftea, acolo unde se va pregăti timp de două-trei săptămâni, ca urmare a problemelor pe care le are terenul de antrenament de la Săftica.

Terenul pe care "câinii" se pregătesc de obicei a intrat în refacere, iar în ultima vreme antrenamentele conduse de Florin Bratu s-au desfăşurat pe un gazon sintetic, la Săftica. Înfrângerea suferită contra Astrei, însă, îi face pe oficialii lui Dinamo să ia măsuri şi să mute echipa la Buftea.

"Câinii nu se pot antrena în «Groapă»"

Deşi îşi dispută meciurile pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare, dinamoviştii nu se pot antrena în "Groapă". Ca să-şi poată desfăşura antrenamentele acolo, Dinamo ar trebui să plătească închirierea terenului, a vestiarului, aşa cum o face pentru meciuri. Astfel, "câinii" sunt, practic, oaspeţi în propria casă, loc în care merg doar la meciuri. Cu excepţia derby-ului cu FCSB, care are loc de obicei pe Arena Naţională, Dinamo îşi joacă toate partidele pe stadionul din Ştefan cel Mare.

Pentru Dinamo, locul 10 în Liga 1 după opt etape, urmează meciul cu Poli Iaşi, programat vineri, de la 21:00, în deplasare.

Afla mai multe despre: dinamobufteasaftica 

viewscnt
Articole similare