You are here:

Dinamo pregăteşte două transferuri de top! Zeljko Kopic primeşte întăriri serioase

Dinamo pregăteşte două transferuri de top! Zeljko Kopic primeşte întăriri serioase

Dinamo București

Comentarii

Dinamo ia în considere să-i semneze pe Alexi Pitu (22 de ani) şi Alex Dobre (26 de ani), ambii jucători care evoluează pe banda stângă a atacului şi care sunt în prezent liberi de contract.

Andrei Nicolescu pregăteşte întăriri serioase pentru Zeljko Kopic! Ce transferuri pregăteşte Dinamo

Deşi perioada de transferuri din România s-a încheiat pe 9 septembrie, Alexi Pitu şi Alex Dobre pot semna cu orice club, deoarece şi-au încheiat angajamentele înainte de finalul perioadei de mercato.

Alexi Pitu, format de Gică Hagi, a rămas liber după ce Bordeaux, fostul său club, a intrat în faliment. Pitu are şi opţiunea de a reveni la Farul, clubul de la care a plecat în Franţa. Potrivit GSP, fotbalistul a fost recent prezent la baza de pregătire de la Ovidiu.

În aceeaşi situaţie se află şi Alex Dobre, care este fără echipă după despărţirea de Famalicao, club din prima ligă portugheză.

Dinamo a început negocierile pentru a-i aduce pe cei doi jucători, dar acestea sunt încă în stadiu incipient.

Cristi Pulhac, impresionat de Dinamo: ”Se vede că totul e lucrat”

„Ceea ce mă bucură la Dinamo este că se vede că au un progres în joc şi se vede că este lucrat totul, ceea ce nu văd la foarte multe echipe din Liga 1. Unele echipe câştigă cu noroc, la alte echipe chiar nu vezi nimic, dar la Dinamo se vede că totul e lucrat.

Pun presiune pe adversar de la începutul jocului, fac o densitate în momentul când pierd mingea, sunt mult mai legaţi, se ajută unul pe altul. Îi va ajuta foarte mulţi dacă îşi vor reveni ceilalţi jucători cât mai repede”, a spus Cristi Pulhac, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: dinamoandrei nicolescutransferuri 

viewscnt
Articole similare