Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo - Rapid 1-0. "Câinii" au câştigat la limită derby-ul amical cu giuleştenii. A fost prima partidă dintre cele două echipe din 2015 încoace

Dinamo - Rapid 1-0. "Câinii" au câştigat la limită derby-ul amical cu giuleştenii. A fost prima partidă dintre cele două echipe din 2015 încoace

Rapid

Comentarii

Dinamo a câştigat cu 1-0 amicalul jucat contra Rapidului, la Săftica. A fost prima partidă disputată de cele două echipe, după pandemia de COVID-19 care a întrerupt forţat fotbalul din toată lumea.

Slavko Perovic, golgheterul lui Dinamo, a marcat singurul gol al partidei, în minutul 59, cu o lovitură de cap.

La pauză, rapidiştii au oferit pe pagina de Facebook un scurt rezumat al primei părţi a meciului: "Jocul a fost echilibrat, cu un plus pentru Rapid la numărul de ocazii. Drăghiceanu a avut două lovituri libere foarte periculoase, una scoasă greu în corner de Straton ('17), iar cealaltă a lovit bara ('36). Gazdele au avut un singur şut periculos, în startul meciului, puţin peste poarta lui Popa", au scris cei de la Rapid.

Adrian Mihalcea şi Dan Alexa au debutat, asfel, la Dinamo, respectiv Rapid.

Echipele de start:

  • Dinamo: Straton - Kostrna, Popescu, Grigore, Sin - Şerban, Filip - Bani, Montini, Sorescu - Popa
  • Rapid: Popa - Voicu, Iacob, Mallo, Copaci - Lazăr, Djuric, Creţu - Alami, Drăghiceanu, Hlistei

Două rivale de tradiţie, Dinamo şi Rapid s-au întâlnit pentru ultima dată pe prima scenă din România în 2015. Atunci, Dinamo s-a impus cu 2-0 prin golurile marcate de Pavel Cmovs (autogol) şi Bogdan Gavrilă.

Afla mai multe despre: dinamorapidamicalvictorie 

viewscnt
Articole similare