Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo - Rapid | Pontul zilei cu un Bet Builder la Betano

Dinamo - Rapid | Pontul zilei cu un Bet Builder la Betano

Dinamo București

Comentarii

Chiar şi fără galerie în tribune, Rapid rămâne mare favorită în derby-ul cu Dinamo de pe Arena Naţională. ”Giuleştenii” îţi dublează miza în cazul unei victorii, dar câştigul poate fi mai mare cu un Bet Builder la Betano.

Dinamo - Rapid, ora 20:00, Orange Sport 1

Rapid vine cu moralul ridicat la derby. Etapa trecută, a întors rezultatul cu FCU Craiova de la 1-3, la 4-3. Echipa lui Bergodi încă visează la titlu, deşi este 11 puncte de liderul FCSB. O victorie cu Dinamo i-ar putea apropia însă pe giuleşteni de primul loc, mai ales că trupa lui Charalambous are un meci complicat în Bănie, cu Universitatea Craiova. Cu 38 de goluri marcate, Rapid are al doilea cel mai bun atac din campionat, după FCSB.

Singurul minus pe care îl au ”alb-vişiniii” în derby-ul cu Dinamo este absenţa fanilor. Supăraţi că au primit prea puţine bilete, şi acelea la Inelul 3 de pe Arena Naţională, suporterii rapidişti vor boica meciul. Nici fanii lui Dinamo nu s-au îngrămădit să îşi cumpere tichete. Vor fi cel mult 10-15.000 de spectatori în tribune. 

Galeria ”alb-roşiilor” este supărată pe jucători. Dinamo a început anul cu o înfrângere (0-1 cu Petrolul). În iarnă, nu s-au făcut transferuri importante, iar faptul că echipa este penultima în clasament le taie tot mai multe din speranţe fanilor.  Dinamio este echipa cu cele mai multe înfrângeri în acest sezon, iar din postură de gazdă nu a marcat niciodată mai mult de un gol. La Betano, cota pentru victoria Rapidului este 2.00. Aveţi posibilitatea să creaţi un Bet Builder la derby cu 2 solist şi sub 2.5 goluri. Veţi obţine o cotă interesantă (4.40). 

Rrahmani, principalul pericol pentru dinamovişti

Un mare plus pentru ”alb-vişinii” este revenirea pe teren a kosovarului Rrahmani. Atacantul adus astă-vară de la Ballkani a marcat în primul său meci oficial după o pauză de aproape trei luni (4-3 cu FCU Craiova). Rrahamni este golgheterul Rapidului, cu şapte reuşite în acest sezon. La Betano, cota pentru un gol marcat de Rrahmani în poarta lui Dinamo este 2.55.  

Echipe probabile:

  • Dinamo: Golubovic – Lucas, Velkovski, Homawoo – Costin, Pavicic, Ilic, Amzăr – Iglesias, Gregorio, Politic
  • Rapid: Aioani – Onea, Săpunaru, Iacob, Braun – Djokovic, Oaidă – Burmaz, El Sawy, Bamgboye – Rrahmani

Afla mai multe despre: dinamorapidderby 

viewscnt
Articole similare