Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo s-a mişcat repede! ”Câinii” au găsit rapid înlocuitor pentru Nistor. Florin Prunea a confirmat interesul pentru el

Dinamo s-a mişcat repede! ”Câinii” au găsit rapid înlocuitor pentru Nistor. Florin Prunea a confirmat interesul pentru el
Comentarii

Dinamo studiază varianta Marcelo Tapia, un fotbalist uruguyan în vârstă de 27 de ani, care l-ar putea înlocui pe Dan Nistor, plecat la U Craiova.

Update: ”Este un jucător pe care l-am urmărit aşa, dar cred că este destul de dificil de adus, în condiţiile financiare pe care noi putem să le oferim în momentul de faţă” a confirmat astăzi şi Florin Prunea interesul pentru Marcelo Tapia. 


Marcelo Tapia (27 de ani) este un mijlocaş uruguayan care poate evolua chiar pe poziţia lui Dan Nistor, fotbalist care a semnat în ultimele ore cu Universitatea Craiova. Site-ul dinamo1948.club anunţă că Duşan Uhrin Jr ar urma să-l aibă la dispoziţie în cantonamentul din Spania pe Tapia, fotbalist cotat în prezent la 250 de mii de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.

Marcelo Tapia, înlocuitorul lui Dan Nistor la Dinamo?

Un avantaj de care se bucură Tapia este şi faptul că are deja paşaport italian, astfel că Dinamo nu ar trebui să plătească alte taxe mai mari, necesare pentru transferul unui fotbalist extracomunitar.

Tapia este descris de presa din Uruguay drept ”un număr 10 clasic”, iar în cariera sa a mai jucat la formaţii modeste precum Pogreso, Oriental, Villa Teresa şi Boston River.

La actuala sa echipă este coechipier cu celebrul Sebastian Abreu, fotbalist care joacă atât rolul de antrenor, cât şi pe cel de jucător.

Marcelo Daniel Tapia Amarillo măsoară 1.86 m, iar în Primera Division din Uruguay are patru pase decisive.

Afla mai multe despre: dan nistormarcelo tapia 

viewscnt
Articole similare