You are here:

Dinamo s-a salvat de la retrogradare, dar vedeta echipei trage un semnal de alarmă: ”Cel mai urât meci din viaţa mea. M-am apărat 90 de minute”

Dinamo s-a salvat de la retrogradare, dar vedeta echipei trage un semnal de alarmă: ”Cel mai urât meci din viaţa mea. M-am apărat 90 de minute”

Superliga

Comentarii

Dinamo s-a salvat de la retrogradare, după o victorie şi un egal în dubla cu Csikszereda. La Miercurea Ciuc, ”câinii” au făcut un meci mult mai modest decât cel de săptămâna trecută, însă au scăpat fără gol şi şi-au adjudecat prezenţa şi în sezonul viitor al Superligii.

La finalul partidei, Dennis Politic s-a declarat fericit că echipa sa a evitat retrogradarea şi a recunoscut că Dinamo a suferit foarte mult în partida din Harghita, având în vedere că ciucanii au ratat ocazii pe bandă rulantă în repriza a doua.

Ce a declarat Dennis Politic, după egalul cu Csikszereda

”Ne-am atins obiectivul. Cred că asta este cel mai important. Cred că este cel mai urât meci din viaţa mea. M-am apărat 90 de minute, am jucat fundaş stânga. Din punctul meu de vedere, nu trebuia să fim în această situaţie.

Am pierdut multe puncte pe final de meci. Nici nu vreau să mă gândesc la sezonul viitor. Mă bucur că am rămas în Liga 1. Nu a fost un meci plăcut, nici pentru noi, nici pentru fani, dar este bine că ne-am atins obiectivul”, a spus Dennis Politic, după Csikszereda - Dinamo 0-0.

Afla mai multe despre: dinamocsikszereda 

viewscnt
Articole similare