Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo se autosabotează? "Ascunde" fotbalistul asaltat cu oferte: "Nu scoţi bani mai mulţi" | EXCLUSIV

Dinamo se autosabotează? "Ascunde" fotbalistul asaltat cu oferte: "Nu scoţi bani mai mulţi" | EXCLUSIV

Dinamo București

Comentarii

Basarab Panduru (51 de ani), expertul Telekom Sport, a spus că Dinamo se sabotează singură în cazul lui Deian Sorescu (24 de ani), fotbalistul care a avut mai multe oferte de transfer în vară şi nu a mai plecat până la urmă. Mircea Rednic l-a folosit pe Sorescu fundaş dreapta cu Rapid, ceea ce l-a făcut pe "Pandi" să-şi pună un semn de întrebare.

Dinamo se autosabotează? "Ascunde" fotbalistul asaltat cu oferte: "Nu scoţi bani mai mulţi" | EXCLUSIV

Deian Sorescu, cel care a avut prestaţii bune în startul de sezon din Liga 1 - care l-au adus şi la echipa naţională -, a scăzut în randament şi, la meciul cu Rapid, Mircea Rednic l-a folosit fundaş dreapta. Invitat la Telekom Sport, Basarab Panduru a spus că Dinamo greşeşte când îl utilizează pe Sorescu în banda dreaptă a apărării.

Asta pentru că fotbalistul nu dă un randament mai bun ca fundaş dreapta, astfel că şefii din Ştefan cel Mare nu pot scoate mai mulţi bani de pe un eventual transfer. În perioada de mercato din vară, Deian Sorescu a fost asaltat cu oferte din străinătate, dar şi la FCSB, unde a fost dorit de Gigi Becali.

"Pandi" crede că nici Deian Sorescu nu ştie exact pe ce poziţie dă cel mai bun randament şi, în condiţiile în care va continua să joace fundaş dreapta, a dezvăluit ce echipă ar putea fi interesate de transferul său.

"E bine să joci pe mai multe posturi. Nu ştie el şi nu ştie nimeni care e poziţia lui cea mai bună. Extremă stânga, extremă dreapta, dar nu mi-a dat de înţeles că ar vrea să joace fundaş dreapta. A zis că joacă pe orice poziţie e nevoie. Pe mine asta m-a mirat, de ce a jucat în seara asta fundaş dreapta, dacă Rednic zice că nu l-a văzut acolo. Te bagă unde te vezi cel mai bine, în seara asta poate a avut nevoie fundaş dreapta.

Nu scoţi bani mai mulţi, dar nici mai bine nu dă randament acolo. Dacă joci cu trei pe fund mai degrabă-l iei. S-a tot vorbit că pleacă şi n-a mai plecat până la urmă. La 600 de mii au vrut mai mult, au vrut 800. Le-ai dat 800.000, au vrut un milion, le dai un milion, vor un milion jumătate", a spus Basarab Panduru, la Telekom Sport.

Deian Sorescu, cel care este şi căpitanul lui Dinamo, a marcat de şase ori şi a livrat o pasă de gol în 13 partide din toate competiţiile.

  • 1,8 milioane de euro este cota de piaţă a lui Deian Sorescu în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: dinamodeian sorescutransferpost 

viewscnt
Articole similare