Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo se îndepărtează de play-off. Bratu: ”Nu mă îngrijorează, mai sunt 18 meciuri!” Ce spune despre forma slabă a jucătorilor săi

Dinamo se îndepărtează de play-off. Bratu: ”Nu mă îngrijorează, mai sunt 18 meciuri!” Ce spune despre forma slabă a jucătorilor săi

Dinamo București

Comentarii

Dinamo a suferit un nou eşec în Liga 1, 1-2 cu Astra, chiar pe propriu teren. Florin Bratu spune că jucătorii săi trebuie să conştientizeze situaţia în care se află.

Dinamo suferă în acest început de sezon şi eşecul cu Astra confirmă forma slabă prin care trece. Florin Bratu este de părere că jucătorii săi trec printr-o criză de încredere şi speră că va reuşi să-i scoată din această stare. Antrenorul lui Dinamo este convins că poate prinde play-off-ul, chiar dacă forma echipei nu le oferă suporterilor prea multe speranţe.
 
”Am primit gol la prima gteşeală pe caream făcut-o. Lipsa de maturitate a făcut să nu înscriem mai mult. Trebuie să avem încredere, sunt jucători care în unele meciuri au demonstrat că au potenţial. Am aşteptări ca Subotic să se integreze bine şi să înscrie goluri. Am încercat să găsesc soluţii după meicul de la Craiova, nu a funcţionat , este greu de suportat , sper ca în meciurile următoare să arătăm altfel. 
 
Nu este îngrijorător că suntem pe loc de play-out. Mai sunt 18 meciuri din campionatul regulat, trebuie să ne trezim, este dificil să lucrăm într-un astfel de ambient. Astra este o echipă matură cu jucători de valoare, au jucători cu ştate vechi în Liga I, fotbalişti cu execuţie. 
 
Dacă nu vom fi mai responsabili şi nu vom avea agresivitate mai mare, imediat după primul gol primit lăsăm capul jos, este destul de dificil. Suporterii lui Dinamo sunt cei mai pretenţioşi, vom vedea ce se întâmplă cu suporterii adevăraţi ai lui Dinamo în continuare”, a declarat Florin Bratu pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: bratudinamoliga 1astra 

viewscnt
Articole similare