Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo selectează fotbalişti de la o echipă de Champions League. Flavius Stoican confirmă: "Dintre cei 12 trebuie să aleg "

Dinamo selectează fotbalişti de la o echipă de Champions League. Flavius Stoican confirmă: "Dintre cei 12 trebuie să aleg "

Dinamo București

Comentarii

Dinamo Bucureşti se agaţă de orice oportunitate în această perioadă, pentru a se salva de la retrogradare. "Câinii" au oportunitatea de a se întări cu fotbalişti de la o echipă de Champions League, aspect confirmat de antrenorul Flavius Stoican.

Dinamo Bucureşti poate alege dintre 12 fotbalişti de la Dinamo Kiev. Cum ajută Mircea Lucescu

Lucrurile s-au schimbat dramatic în "Ştefan cel Mare" în ultimele zile. Mircea Rednic, cel care voia să scape de aproape o echipă întreagă de start, a fost dat afară de administratorul special Iuliu Mureşan. Fotbaliştii vizaţi au rămas pe poziţii, cu Flavius Stoican, iar lista plecărilor s-a micşorat considerabil. 

Pentru a trece de penultimul loc din Liga 1, care e retrogradabil, Dinamo Bucureşti a apelat la Mircea Lucescu, cel care a rămas aproape de "câini". 

Fosta campioană a României a luat legătura cu deţinătoarea titlului în Ucraina şi poate aduce mai mulţi jucători, care să o scape de retrogradare. 

Flavius Stoican a confirmat discuţiile cu Mircea Lucescu, în lotul căruia vor exista, de asemenea, modificări.

"E un om care vrea să ajute, dar la fel de adevărat a fost realist <<Flavius, important e ce îţi doreşti tu ca antrenor>>. Are o listă de 12 jucatori, dar eu dintre cei 12 trebuie să aleg ce ne trebuie nouă, daca ne ajută", a declarat Stoican pentru Pro TV.

Dinamo Kiev a fost eliminată în acest sezon din Champions League în faza grupelor, unde a terminat pe ultimul loc. Adversare i-au fost Bayern Munchen, Barcelona şi Benfica. 

Afla mai multe despre: flavius stoicandinamo bucurestitransferuri dinamodinamo kievmircea lucescu 

viewscnt
Articole similare