Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo - Sepsi Sf. Gheorghe | Pontul zilei la Betano

Dinamo - Sepsi Sf. Gheorghe | Pontul zilei la Betano

Pariuri sportive

Comentarii

Fără punct de la revenirea în Superligă, dinamoviştii încearcă să spargă gheaţa în faţa uneia dintre cele mai incomode echipe din campionat. Sepsi nu doar că este neînvinsă în toate competiţiile, dar nici nu a primit gol.

După toate calculele, pe stadionul ”Arcul de Triumf” ar trebui să ne aştepte un meci mai dezechilibrat decât o arată cotele la pariuri.

Dinamo - Sepsi Sf. Gheorghe, 21:30, Orange Sport 1

Spre deosebire de FCSB, Farul şi CFR Cluj, Sepsi nu are de gând să menajeze jucători pentru returul cu ŢSKA Sofia din preliminariile Conference League. Ciobotariu va folosi împotriva lui Dinamo o echipă asemănătoare cu cea care a câştigat, săptămâna trecută, cu 2-0 în Bulgaria. De fapt, doar puştiul Oteliţă ar fi singura noutate din primul ”11” al covăsnenilor. Lipseşte Cosmin Matei, suspendat, iar prezenţa fostului atacant de la CFR, Debeljuh, este incertă.

Dinamoviştii au tot lotul complet, cu excepţia lui Borduşanu. Faţă de meciurile cu Universitatea Craiova (0-2) şi FCSB (1-2), Burcă va face mai multe schimbări. Cel mai probabil, atacantul crescut în fotbalul englez, Dennis Politic, va prinde primul meci ca titular. Omul care a rezolvat promovarea dinamoviştilor, francezul Ghezali, n-a rupt gura târgului în Superligă şi ar putea fi lăsat pe banca de rezerve. Dacă aruncăm un ochi pe echipele probabile, observăm o diferenţă uriaşă de experienţă, dar şi de valoare. Cota pentru o victorie a covăsnenilor este mai mult decât tentantă (2.20 MegaCotă la Betano). Pentru cei care vor să rişte mai puţin, X2 şi peste 1.5 goluri are cotă 1.82 la Betano.

Un pont la ”cartonaşe galbene”

Dinamoviştii au încasat şase ”galbene” în primele două etape, în timp ce jucătorii de la Sepsi au fost avertizaţi de şapte ori. Oamenii lui Burcă nu au impresionat la calitarea fotbalistică, dar ”au pus osul la treabă” de fiecare dată. Şi contra lui Sepsi, dinamoviştii sunt obligaţi să joace agresiv, dacă vor să scoată un rezultat pozitiv. În prima deplasare a sezonului, în Giuleşti, echipa lui Ciobotariu nu i-a menajat deloc pe cei de la Rapid. Şase ”galbene” a fost preţul unei punct obţinut atunci de Sepsi. Pentru meciul din această seară. Betano are în ofertă o combinaţie interesantă - ambele echipe să încaseze cel puţin un cartonaş în fiecare repriză - cotă 2.62.

Echipe probabile:

  • Dinamo: Golubovic - De Moura, Giafer, R. Grigore, Amzăr - Costin, Larrucea, Gregorio, N. Roşu - Politic, Abdallah
  • Sepsi: Niczuly - Oteliţă, D. Ciobotariu, Bălaşa, Dumitrescu - Alimi, N. Păun - Ştefănescu, Aganovic, I. Gheorghe - Safranko

Afla mai multe despre: betanopariuri sportive 

viewscnt
Articole similare