Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamo şi Craiova sunt în dubiu pentru VAR! Explicaţiile cluburilor: "Să dea cu Vinarom! Nu sunt probleme majore în arbitrajul românesc"

Dinamo şi Craiova sunt în dubiu pentru VAR! Explicaţiile cluburilor: "Să dea cu Vinarom! Nu sunt probleme majore în arbitrajul românesc"

Superliga

Comentarii

Preşedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Gino Iorgulescu, a anunţat că poartă discuţii pentru introducerea sistemului de arbitraj video în Liga 1. El a precizat că va solicita Federaţiei Române de Fotbal să trimită arbitrii la specializare, pentru ca introducerea VAR să nu îi ia pe nepregătite.

"Nu sunt probleme majore în arbitrajul românesc ca să fim disperaţi după VAR. Eu nu sunt de acord să ni se oprească niciun leu din drepturile TV pentru asta. Cine vrea VAR să mai ceară nişte bani la primării şi la Consiliile Judeţene pentru asta. Dacă nu le dau, atunci să dea cu Vinarom", a declarat pentru GSP, Bogdan Bălănescu, director general al clubului Dinamo.
 
În schimb, Ovidiu Costeşin, directorul sportiv al Craiovei a spus: "La noi în club nu am discutat această problemă, deci Craiova nu poate avea în acest moment un punct de vedere. Am văzut că în ultimele zile e un subiect dezbătut, dar deocamdată ne abţinem fiindcă nu am luat în discuţie această temă".
 
"Suntem în discuţii cu partenerii noştri în momentul în care se face producţia dacă se poate realiza şi sistemul VAR, pentru că tot sunt discuţii în rândul dumneavastră. O să facem către FRF o adresă în care să trimită arbitrii deja la specializare ca să nu ne trezim că noi ajungem la concluzia că putem folosi VAR şi să nu avem arbitri specializaţi", a declarat Gino Iorgulescu, zilele trecute.

Afla mai multe despre: var 

viewscnt
Articole similare