Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Dinamoviştii, ironizaţi de Mihai Stoica, după presupusul scandal al lui Steliano Filip: "Eh, glumesc şi eu" :)

Dinamoviştii, ironizaţi de Mihai Stoica, după presupusul scandal al lui Steliano Filip: "Eh, glumesc şi eu" :)

Fotbal intern

Comentarii

Povestea cu beţia lui Steliano Filip dinaintea meciului cu Aerostar Bacău i-a ridicat mingea la fileu lui Mihai Stoica. Directorul sportiv al roş-albaştrilor n-a ratat momentul şi l-a ironizat pe fundaşul dinamoviştilor.

După ce a fost acuzat că a petrecut până dimineaţă, chiar în hotelul în care era cazată echipa, înaintea meciului cu Aerostart Bacău, Steliano Filip a fost apărat chiar de colegul său de cameră, Sergiu Hanca: "Nu s-a întâmplat nimic. Ne-am uitat la meciul dintre Leipzig şi Bayern Munchen".

Cum Bayern Munchen şi Leipzig se întâlnesc din nou, de această dată în Bundesliga, Mihai Stoica a profitat de moment şi i-a ironizat pe dinamovişti.

"Va fi o luptă aprigă pentru pătrunderea în play-off, iar noi le ţinem pumnii tuturor echipelor care se luptă. Nu, glumesc, nu vorbesc serios. Nu ştiu dacă va fi şi Dinamo în play-off. Depinde şi ce face Leipzig în Germania, sunt mai multe chestii care se leagă. Le ţuben pumnii să le dea aripi sponsorul" , a declarat directorul sportiv de la FCSB, Mihai Stoica.

Afla mai multe despre: steliano filipaerostar bacaumihai stoicabundesligabayern munchenleipzig 

viewscnt
Articole similare