Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Dinu Todoran şi-a decis viitorul: "Mâine voi avea o discuţie cu nea Ando". De mâine va fi înlocuit cu Bergodi

VIDEO | Dinu Todoran şi-a decis viitorul: "Mâine voi avea o discuţie cu nea Ando". De mâine va fi înlocuit cu Bergodi

FC Voluntari

Comentarii

Meciul cu Gaz Metan Mediaş a fost ultimul pentru Dinu Todoran ca antrenor principal la FC Voluntari, pentru că de mâine va fi înlocuit de Cristiano Bergodi. Deşi iniţial se credea că se va întoarce pe banca echipei secunde, Todoran are alte planuri cu privire la viitorul carierei sale.

"În ultimele două meciuri am avut probleme de efectiv. Dacă vor fi toţi jucătorii apţi, 100% Voluntari se va salva. Sunt jucători buni, de Liga 1, când pierdem toată echipa este vinovată, în primul rând cu mine, că eu am ales primul 11. Sunt meciuri foarte grele, ei se bat la play-out, Viitorul şi CFR se bat la play-off (n.r. - despre următoarele meciuri)", a spus Dinu Todoran la flash interviul de după meci.

Fostul antrenor al Voluntariului, de acum, a recunoscut că nu a fost căutat de Cristiano Bergodi şi a dat de înţeles că nu va mai continua la Voluntari, după mulţi ani la echipă: "Nu am avut nicio discuţie cu Bergodi, de mâine doreşte să preia echipa. Mâine am o discuţie cu conducerea clubului, vreau să fiu antrenor principal, o să discut mâine cu nea Ando să găsim o soluţie". 

Afla mai multe despre: dinu todoranfc voluntari 

viewscnt
Articole similare